banner388

İstanbul Yarı Maratonu'nda derece

Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu'nun kazanan isimleri belli oldu. Kadınlarda kazanan Ethiyopyalı atlet Abadel Yeshaneh olurken, erkeklerde ise Ethiyopyalı atlet Amdework Walelegn rekorla 1. oldu.

İstanbul Yarı Maratonu'nda derece

Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu'nun kazanan isimleri belli oldu. Kadınlarda kazanan Ethiyopyalı atlet Abadel Yeshaneh olurken, erkeklerde ise Ethiyopyalı atlet Amdework Walelegn rekorla 1. oldu.

08 Nisan 2018 Pazar 22:48
İstanbul Yarı Maratonu'nda derece

2 Ethiyopyalı atletin 1. olduğu Vadofone 13. İstanbul Yarı Maratonu'nda bu sene rekor kırıldı. Ethiyopyalı erkek atlet Walelegn 59 dakika 50 saniye ile parkuru bitirerek Türkiye sınırları içerisinde koşulan en yarı maraton derecesini almayı başardı.

Geçen yıl yarışı kazanıp motorsiklet kazasında can veren İsmail Juma için plaket verildi.


Dünyanın en iyi 11 yarı maratonu arasında altın kategoride koşulan yarışmanın kazananları belirlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen 13. İstanbul Yarı Maratonu'nda birincilikler Ethiyopyalı atletlere verildi.

ERKEKLERDE TÜRK ATLET 3. OLDU


Erkeklerde Ethiyopyalı atlet Amdework Walelegn rekorla 1. olurken, 2. Ethiyopya'lı Asefa Tefera, 3. ise Türk koşucu Kaan Özbilen oldu.

GEÇEN SENENİN BİRİNCİSİ İÇİN PLAKET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, geçen sene 12. İstanbul Yarı Maratonu'nu kazanan Tanzanyalı atlet İsmail Juma'nın takım arkadaşına plaket verdi.

Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu'na 50 ülkeden 80 bin çipli sporcu katıldı. İsmail Juma için verilen plaketin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ve Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, derece alanlara madalya ve ödüllerini takdim etti.

Maraton hakkında konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "Vodafone olarak, İstanbul'un marka değerini ve ülkemizdeki spor sevgisini önemsiyoruz. Maratonların İstanbul'un kentlilik ve sportmenlik bilincine, dinamizmine, küresel marka değerine katkıda bulunan çok özel etkinlikler olduğuna inanıyoruz. Maraton sponsorluklarımız, aynı zamanda halkımızı spora ve sağlıklı yaşama teşvik etme misyonumuza da hizmet ediyor. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na bu yıl beşinci kez sponsor olduk. Binlerce sporcumuz, İstanbul’un en güzel noktalarından biri olan Tarihi Yarımada’da koşarken, hem yarı maratonun uluslararası tanınırlığına pozitif katkıda bulundu, hem de sporun sağlık üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti. Vodafone olarak, spora bakışımızı mükemmel yansıttığı ve Vodafone değerleriyle örtüştüğü için Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nu destekliyoruz" ifadelerini kullandı. 
 

Anahtar Kelimeler:
IstanbulMaratonDerece
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.