banner388

Galatasaray-Sivasspor biletleri tükendi

Yarın oynanacak olan Galatasaray-Sivasspor karşılaşması biletleri tükendiği açıklandı.

Galatasaray-Sivasspor biletleri tükendi

Yarın oynanacak olan Galatasaray-Sivasspor karşılaşması biletleri tükendiği açıklandı.

24 Ağustos 2017 Perşembe 16:45
Galatasaray-Sivasspor biletleri tükendi

Lige hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray bu hafta oynayacağı Sivasspor karşılaşması için satışa çıkartılan biletlerin tükendiğini duyurdu.

Taraftarın yoğun ilgisinden dolayı teşekkür eden sarı-kırmızılı takım resmi internet sitesinden boş koltuk kalmasın çağrısını yanıtsız bırakmayan taraftara teşekkür etti. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada: "Büyük Galatasaray taraftarı, Ankara deplasmanındaki Osmanlıspor maçının ardından "Boş koltuk kalmasın" çağrısını cevapsız bırakmadı. 23 Ağustos'ta GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine özel olarak satışa sunulan biletler; 24 Ağustos'ta ise genel satışa çıktıktan yarım saat gibi kısa bir sürede tükendi.

Karşılaşmaya gelemeyecek 500'e yakın kombine sahibi biletlerini kombine havuzuna aktararak masraflar hariç bilet gelirinin % 60’ını bir sonraki sezon kombine yenilemesinde indirim olarak almaya hak kazandı.

"50 Bin Aslan Omuz Omuza" sloganı doğrultusunda Galatasaray'ın Sivasspor ile 25 Ağustos Cuma günü oynayayacağı karşılaşmada yerini alamayacak olan kombine sahipleri, tek maçlık haklarını kombine havuzuna devredebilirler” ifadeleri yer aldı. 

    
 

Anahtar Kelimeler:
GalatasaraySivasspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.