banner388

Galatasaray: Rakibe saygı

Galtasaray kulübünden açıklama geldi. Yapılan açıklamada deplasman takımlarına kulübün nasıl yaklaşması gerektiğine değinildi.

Galatasaray: Rakibe saygı

Galtasaray kulübünden açıklama geldi. Yapılan açıklamada deplasman takımlarına kulübün nasıl yaklaşması gerektiğine değinildi.

28 Eylül 2018 Cuma 00:44
Galatasaray: Rakibe saygı

Galatasaray kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada deplasman takımlarını en iyi şekilde ağırlayacakları dile getirildi.

"Rakibe saygı, kendine saygı" ile yapılan açıklamada, "Ülkemizin huzur, güven ve kardeşçe dayanışmaya ihtiyaç duyduğu bugünlerde Galatasaray Spor Kulübü olarak;
Ev sahibi olduğumuz Ali Sami Yen Stadyumu ve diğer spor alanlarımızda, taraftarı olduğu takımı desteklemek amacıyla stadımıza gelen rakip takım seyircilerine karşı maç esnasında hiçbir şekilde kasıtlı aşırı yüksek ses, insani ihtiyaçların giderilmesinde zorluk gibi davranışlarda bulunmadan temel insan haklarını gözeten uygar bir ortamda maç izlemeleri için her türlü kolaylığın sağlanacağını, ek olarak her zaman rakiplere ve seyircilerine saygılı davrandığımızın bilinciyle, bu tutumumuzu sahamızdaki ilk karşılaşmada sürdüreceğimizi ve tarafımıza rakiplerimizden 'haklı' bir resmi talep geldiğinde daha da iyileştireceğimizi spor kamuoyuna beyan ve taahhüt ederiz" ifadelerine yer verildi.
 

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayRakipSaygı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.