banner388

Galatasaray 3 Futbolcunun Biletini Kesti

Galatasaray Sigthorsson, Hamit Altıntop ve Chedjou ile yollarını ayırdı.

Galatasaray 3 Futbolcunun Biletini Kesti

Galatasaray Sigthorsson, Hamit Altıntop ve Chedjou ile yollarını ayırdı.

29 Aralık 2016 Perşembe 21:40
Galatasaray 3 Futbolcunun Biletini Kesti

Galatasaray’ın sezon başında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes’tan kiraladığı İzlandalı forvet Kolbeinn Sigthorsson ile karşılıklı olarak sözleşmesini feshetmesinin ardından Hamit Altıntop ve Chedjou ile yolların ayrıldığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının sona ermesinin ardından Galatasaray’da ayrılıklar başladı. Ara transfer döneminde transfer yapmak için takımda boşluk yer açmak isteyen sarı-kırmızılılar, Aurelien Chedjou, Hamit Altıntop ve Sigthorsson ile yolları ayırdığı öğrenildi.

Fransa’nın Nantes takımından transfer edilen İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson, milli takımda yaşadığı sakatlıktan dolayı hiçbir maçta forma giyememişti.

Öte yandan Tuzlaspor ile dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören Yasin Öztekin ile Chedjou’ya da 250 bin Euro para cezası verildiği belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.