banner388

Futbolcular gazetecilere saldırdı!

Medipol Başakşehir Süper Lig’in 28. Haftasında karşılaştığı Çaykur Rizespor ile 3-3 skorla berabere kaldı.

Futbolcular gazetecilere saldırdı!

Medipol Başakşehir Süper Lig’in 28. Haftasında karşılaştığı Çaykur Rizespor ile 3-3 skorla berabere kaldı.

22 Nisan 2017 Cumartesi 18:30
Futbolcular gazetecilere saldırdı!

Medipol Başakşehir Süper Lig’in 28. Haftasında karşılaştığı Çaykur Rizespor ile 3-3 skorla berabere kaldı. Karşılaşma sonunda açıklama yapan teknik direktörlerin konuşmalarını kaydeden bir kameraman ve muhabir Başakşehirli futbolcular tarafından saldırıya uğradı.

Karşılaşma bitiminde teknik direktörlerin basın toplantısı gerçekleştirdiği esnada Medipol Başakşehirli Emre Belezoğlu tel örgüler arkasında kendisine sevgi gösterilerinde bulunan bazı taraftarlarla görüştüğü sırada arkadan gelen bir taraftar küfür etti.

Emre Belezoğlu ve takıma arkadaşları taraftara tepki gösterdiği sırada görüntü alan A Spor muhabiri Selman Kutlu ve kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım’a saldırdı. Saldırıya uğrayan ve yaralanan iki gazeteciyi polis futbolcuların arasından güçlükle aldı. Polisin araya girmesiyle uzaklaştırılan futbolcular otobüse bindirildi. Olayda başından yaralanan Selman Kutlu ile kameraman Ahmet Çağlar Yıldırım hastaneye götürüldü. İki gazeteci polise giderek şikayetçi oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.