banner388

Fenerbahçe Teknik Direktörü Belli Oldu

Fenerbahçe yeni Teknik Direktörü Dick Advocaat ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Belli Oldu

Fenerbahçe yeni Teknik Direktörü Dick Advocaat ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

17 Ağustos 2016 Çarşamba 15:58
Fenerbahçe Teknik Direktörü Belli Oldu

Hollandalı çalıştırıcı açıklamasında “Oyunculara baktım çoğu benim sistemimde (4-4-3) oynuyor. Oyunculara bağlı ama bir süre geçtikten sonra 4-4-2’nin daha iyi olduğunu görürsek onu oynarız. Bu benim kararımdan ziyade oyuncularımın kararı olacaktır. Atak oynayabilecek bir oyuncu kadrosu var. Dün de oyuncularıma; bir yola çıkıyorsak herkes bu yolu sahiplenmesi gerektiğini belirttim.Transfer konusunda ise konuşuyoruz.İmkanlarımızı görüşüyoruz. Belki bir transfer olabilir olmazsa bile bizim kadromuz gayet iyi.Durumlar değerlendirilecek.” şeklinde açıklamalarına yer verdi.
Advocaat imza töreninde, “Yönetim kuruluna ve Başkanımıza teşekkür ediyorum. Burada olmak mutluluk verici. Fenerbahçe üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum.”
İmza töreni öncesinde Fenerbahçe As Başkanı Şekip Mosturoğlu’na yöneltilen  Vitor Pereira ile alakalı gelen bir soruyu yanıt olarak, “Hoca hakkındaki süreç  hukuki ve uzun bir süreçti. Süreci sonlandıran açıklama ise hocanın kontratıyla ilgili belirttiği  açıklamadır. Antrenmanlar da ulusal ve uluslar arası kriterlere göre yapacağına dair giden hocanın sözleşmesinde bir madde yer almaktadır. Hiçbir arkadaşımız böyle bir çalışmada bulunmadı. Bu çalışmayı yapabilen pe çok profesyonel bulunuyor.” cümlelerine yer verdi.
 
 

Son Güncelleme: 17.08.2016 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.