banner388

Fenerbahçe'den Erken Veda

Fenerbahçe, dün gece oynadığı Monaco maçı yenilgisinden sonra Şampiyonlar Ligi'ne de veda etmiş oldu.

Fenerbahçe'den Erken Veda

Fenerbahçe, dün gece oynadığı Monaco maçı yenilgisinden sonra Şampiyonlar Ligi'ne de veda etmiş oldu.

04 Ağustos 2016 Perşembe 09:24
Fenerbahçe'den Erken Veda

İlk maçaı 2-1 kazanan Fenerbahçe, dün gece Monaco'ya deplasmanda 3-1 yenildi. Bu sonuçla UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turuna katılacak.

Rövanş maçında henüz 2. dakikada Monaco, Valere Germain ile golü buldu. 18. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın hareketi sonrası penaltı kazanan Monaco durumu 2-0'a getirdi. 53. dakikada Emenike durumu 2-1'e getirse de 65. dakikada Valere Germain Monaco'yu 3-1 öne geçiren golü attı. Bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turundan devam edecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç sonrası şunları söyledi:
"Maç zaten ilk 20 dakikada belli oldu. Gerçekten maça zeminden, top kaybetmekten korkuyor gibi kötü başladık. İkinci yarıda 2-1'i yakaladık, ama olmadı. İlk o 20 dakikayı resmen rakibe ikram ettik. 2-2 yapabilseydik  turu geçmiştik ama hata yaptık ve turnuvanın dışında kaldık."




 

Son Güncelleme: 04.08.2016 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.