banner388

Fatih Terim'den Gomis yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bafetimbi Gomis'in satılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Terim konuya ilişkin, "Gomis'in satılması o gün için doğruydu" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den Gomis yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bafetimbi Gomis'in satılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Terim konuya ilişkin, "Gomis'in satılması o gün için doğruydu" ifadelerini kullandı.

10 Aralık 2018 Pazartesi 18:52
Fatih Terim'den Gomis yorumu

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi D Gurubu altıncı maçında evinde Portekiz ekibi Porto ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Gomis'in satılması hakkında açıklamalarda bulundu.

O ZAMAN DOĞRUYDU

Fatih Terim konuya ilişkin, "Ben bu konuda hiç konuşmadım. Koca bir takımı bir oyuncuya bağlamak doğru değil. Gomis iyi bir golcü. Bizde de iyi iş yaptı. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Koca Galatasaray takımı, Gomis'in yerine iki oyuncu alma niyeti olmasa Gomis'i verir mi? Bir değil, iki oyuncu söylendiği için öyle karar teknik ekip olarak evet dedik. Ayrıca satmadan alamayan takımdan bahsediyoruz. 0'lara bakıyoruz. Her 0 da bize uygun olmuyor. Öyle zaman zaman bazı yerde okuyorum teknik heyet evet dedi. Teknik heyetin evet demesinin bir sebebi var. Galatasaray'ın menfaati neyse teknik heyet evet der. An vardı hayatta. O anlarda onu geri getiremezsiniz. O günün şartlarında verilen karar bugün verilen yanıtlar aynı manayı ifade etmez. O gün idari olarak da teknik olarak da karar verildi. Dururken niye hayır diyelim. Ekonomik, idari sebepleri oldu. Gomis olsa bazı şeyler değişebilir miydi? Evet. Bunu inkar etmememiz lazım. Gruptan çıksaydık hiçbiri aklınıza gelmezdi. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlar alınca doğal. Bir takım şeyler eleştirilmeli, hatırlatılmalı hatta nedeni de sorulmalıdır. Henüz hiçbir şey bitmediği için dikkatli sorulası gerekir. Yolumuz uzun. Bazen çok istedikleriniz olmuyor. Bir tarafa yıkılma çabası görüyorum. O gün için o kararın verilmesi doğruydu. Demekki iki taraf da bunu istedik. Bundan sonra o dedi bu dedi gerek yok" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayFatih TerimGomis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.