banner388

Eskişehirspor yeni teknik adamını buldu

Sergen Yalçın’dan boşalan teknik adamlık koltuğuna Yücel İldiz getirildi.

Eskişehirspor yeni teknik adamını buldu

Sergen Yalçın’dan boşalan teknik adamlık koltuğuna Yücel İldiz getirildi.

26 Eylül 2017 Salı 16:15
Eskişehirspor yeni teknik adamını buldu

Kırmızı siyahlı takım lige kötü bir başlangıç yaptı. Sergen Yalçın yönetiminde beklenileni sergileyemeyen Eskişehirspor, kan değişikliğine gitti.


Teknik adam Sergen Yalçın’ın istifasının ardından yeni teknik adam arayışlarına başlayan Eskişehirspor yönetimi kısa sürede yeni hocasını buldu. Yücel İldiz ile sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor camiasının büyüklüğünü bildiği için geldiğini belirtti

İldiz açıklamasında, "En son bir kaç ay önce galiba yarı final maçı öncesi ya da sonrasında sizlerle birlikte olmuştuk.


Tabi gönül isterdi ki, Eskişehirspor da ligde olsun. Ama bugün burada ve gerçekten gördüğüm kadarıyla kulüp çok zor durumda. İstanbul'da çok değerli bir dostumla sohbet ederken, değerli başkanla tanıştık. Sinan Bey gerçekten çok değerli bir insan. Ben çok açık ve net söyleyeyim, nereye kadar gideceğiz, hep beraber göreceğiz. Futbol camiasının gerçekten böyle değerli insanlara, iş adamlarına ihtiyacı var. Bu anlamda Sinan Bey'in şahsında ve Eskişehirspor camiasının büyüklüğü çok net bir şekilde bildiğim için bu zor durumda elimden geldiğince yardımcı olmak için geldim" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 26.09.2017 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.