banner388

Emre Güral Alanyaspor'da

Aytemiz Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da oynayan Emre Güral ile 2 yıllığına anlaştı.

Emre Güral Alanyaspor'da

Aytemiz Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da oynayan Emre Güral ile 2 yıllığına anlaştı.

06 Temmuz 2018 Cuma 23:45
Emre Güral Alanyaspor'da

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor için oynayan Emre Güral bu sezon Antalyaspor'a transfer oldu. Emre Güral'ı renklerine bağlayan Alanyaspor, tecrübeli forvet ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Oyuncu için düzenlenen imza töreninde konuşan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Emre Güral tanıdığımız ve bildiğimiz bir oyuncu. Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. İnşallah sakatsız ve kazasız bir sezon geçirir. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

ALANYASPOR'UN BAŞARISI İÇİN UĞRAŞACAĞIM

Alanyaspor'un başarısı için ter dökeceğini dile getiren Emre Güral, "Alanyaspor bildiğim, tanıdığım ve yakından takip ettiğim bir takımdı. Burada çok sıcak karşılandım. İnşallah takım arkadaşlarıma da yarın katılacağım. Alanyaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.