banner388

Emre Fenerbahçe’ye dönebilir

Başakşehir’in milli futbolcusu Emre Belözoğlu, yeniden sarı lacivertli takıma dönebilir.

Emre Fenerbahçe’ye dönebilir

Başakşehir’in milli futbolcusu Emre Belözoğlu, yeniden sarı lacivertli takıma dönebilir.

09 Temmuz 2017 Pazar 10:06
Emre Fenerbahçe’ye dönebilir

Aykut Kocaman’ın raporunda yer alan isim Emre Belözoğlu. Başkan Aziz Yıldırım’da onayladı. Eğer iki kulüp arasında anlaşma sağlanabilirse Emre yeniden eski takımına geri dönebilir.

Fenerbahçe’de forma şansı bulduğu süre zarfı içerisinde başarılı bir performans sergileyen Emre Belözoğlu, şu anda Başakşehir takımında yer alıyor. Ligi ikinci bitiren  Başakşehir’in  Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında oynayacak olması transferin önünde duran bir engel gibi.

Tabi burada önemli nokta, Başakşehir futbol takımı başkanı Göksel Gümüşdağ ile anlaşılması konusu. Emre Belözoğlu’na yakın kaynaklar ise futbolcunun direkt olarak sarı lacivertli camiadan kimseyle konuşmadığı, transfer olaylarını ise nasip olarak değerlendirdiğini ifade ediyor.

Kaynak:Fotomaç / Emre Bol

Son Güncelleme: 10.07.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.