banner388

Beşiktaş'ta Gökhan İnler konuştu

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere'den transfer ettiği Gökhan İnler şampiyonluk sonrası konuştu.

Beşiktaş'ta Gökhan İnler konuştu

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere'den transfer ettiği Gökhan İnler şampiyonluk sonrası konuştu.

02 Haziran 2017 Cuma 13:32
Beşiktaş'ta Gökhan İnler konuştu

İHA'dan Doğan Gündoğdu'ya verdiği röğprtajda İngiltere'ye transferi konusunda değerlendirme yapan başarılı orta saha oyuncusu "Leicester'a transfer olduğumda da bazı şeyleri öğrenmem lazımdı. Oynamamayı problem etmedim. Benim için tabii ki zor bir dönemdi. Sonuçta orada da şampiyon takımdaydım. O kadar da kötü bir transfer değildim. Doğrusunu yaptım. Sonuna kadar kararımın arkasındayım. Ardına Beşiktaş sayfasını açtık. İyi ki de açmışım. Yine kupayı kaldırdım" açıklamalarında bulundu.

''Bizim taraftarımız dünyada 1 numara''

Gökhan inler, Beşiktaş taraftarına methiyeler düzerken,  "Herkes bizi idol olarak bu takımın içerisinde biri olarak görüyor. Onlara bir şeyler vererek iletişime geçmek en doğrusu. Bütün Beşiktaş ailesine, taraftarlar nice yıllar dilerim. Önümüzdeki yıllarda daha iyi daha coşkulu yerlere geliriz. Bizim taraftarımız dünyada 1 numara. Ben bunu çocukluğumdan beridir hissediyorum. Herkes arkamızda olduğu için teşekkür ederim"dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşGökhan İnler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.