banner388

Beşiktaş KAP’a bildirdi

Siyah beyazlıların uzun süredir gündeminde yer alan oyuncu Negredo’nun transferi KAP’a bildirildi.

Beşiktaş KAP’a bildirdi

Siyah beyazlıların uzun süredir gündeminde yer alan oyuncu Negredo’nun transferi KAP’a bildirildi.

03 Ağustos 2017 Perşembe 09:56
Beşiktaş KAP’a bildirdi

Yaz transfer sezonunda çalışmalarına devam eden Beşiktaş, uzun zamandır forvet transferinde son noktayı koymaya çalışıyordu. Birçok oyuncu ile görüşen Beşiktaş, önceliğini Aboubakar’dan yana kullanmaya çalışmıştı. Fakat kulüple yapılan görüşmeler oyuncunun transferini gerçekleştirmede sorunlar olduğunu ortaya çıkardı. 

Negredo KAP'a bildirildi

Diğer adaylara yönelen kara kartal rotayı İspanyol golcü Negredo’ya çevirdi. Uzun süren pazarlıklar sonrası oyuncu ve kulübü ile anlaşıldı. Beşiktaş kulübünden de oyuncunun transferiyle alakalı kamuoyunu aydınlatma platformuna açıklama yapıldı.

KAP’a yapılan bilgilendirmede ‘’Alvaro Negredo Sanchez’in transferi konusunda kendisi ve kulübü Valencia ile görüşmelere başlanmıştır’’ denildi. Oyuncunun kısa süre içerisinde İstanbul’a gelip takıma katılması bekleniyor.
 

Son Güncelleme: 03.08.2017 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.