banner388

Başkan Orman’dan Arda Turan açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Arda Turan’dan övgüyle bahsetti.

Başkan Orman’dan Arda Turan açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Arda Turan’dan övgüyle bahsetti.

25 Aralık 2017 Pazartesi 20:43
Başkan Orman’dan Arda Turan açıklaması

Gazetecilerin Arda sorunu yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Arda şahsen çok sevdiğim, çok önemli bir oyuncu. Türkiye'nin önemli bir değeri ve önemli bir markası. Ancak bizim takımımızda Arda'nın oynadığı bölgelerde oyuncu yoğunluğumuz var. Bir takımda oyuncu transfer etmekten daha önemli olan şeylerden biri de mevcut oyunculardan olabildiğince performans sağlamaktır. Arda'ya Beşiktaş forması nasip olsun isterim ama Beşiktaş'ın şu anda öyle bir gündemi yok" cevabını verdi.
Arda Turan'ın Tolga Zengin'le olan paylaşımının da hatırlatıldığı Orman, "Futbol ailesi ufak bir ailedir. Herkes birbirini görür, konuşur. Ben de bugün Fatih Terim ile konuştum ve yeni görevi ile alakalı tebrik ettim. Biz saha içinde rekabet yaşıyoruz ama dışarıda herkes birbiriyle arkadaş. Bu bir mesaj manasına gelmez. Bizim takımımızdaki oyuncuların Fenerbahçe'de, Trabzonspor'da ve Galatasaray'da da arkadaşları var. Bundan bir mana çıkarmak isterseniz çıkarın ama manası olan bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.