banner388

Aziz Yıldırım'a Karadeniz'den misafir var

Ordu Büyükşehir Belediye Başkaı Enver Yılmaz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Aziz Yıldırım'a Karadeniz'den misafir var

Ordu Büyükşehir Belediye Başkaı Enver Yılmaz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

25 Mayıs 2017 Perşembe 17:27
Aziz Yıldırım'a Karadeniz'den misafir var

Ziyaret Ülker Stadı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde yer alan kulüp binasında gerçekleşti

Aziz Yıldırım ile fikir alışverişinde bulunan Enver Yılmaz, “3. Lig’e yükselen Güzelorduspor’un adı, 3 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulla birlikte Ordu Futbol Kulübü olarak değişecek ve renkleri de mor, beyaz ve siyah olacak. Yeni takımda siyah rengin yer almasının sebebi ise Orduspor’u 5 yılda bu hale getirenlerin unutulmaması ve yaşanan acıların bir milat olarak kabul edilip bir daha yaşanmaması içindir. Federasyon da zaten üç renk olması gerektiğini söylüyor.

Bilindiği gibi BAL Ligi’ne düşen Orduspor’un 100 milyon TL’ye yakın bir borcu var ve bu ödenebilecek bir borç değil. Bu sebeple borcu olmayan bir takımla Ordu’da futbolu yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz. Çünkü Ordulu hemşehrilerimizin futbola yakın bir ilgisi var. Ordu Futbol Kulübümüz artık 3. Lig’de. Ülkemizde spora çok değerli katkıları olan Fenerbahçe Kulübü'ne, değerli Başkan Aziz Yıldırım’a ve yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının hem yurt içinde hem de yurt dışında artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.