banner388

Arif Erdem Bakın Kendini Nasıl Savundu

Hakkında çıkan FETÖ'cü iddialarına Arif Erdem'den yanıt geldi.

Arif Erdem Bakın Kendini Nasıl Savundu

Hakkında çıkan FETÖ'cü iddialarına Arif Erdem'den yanıt geldi.

20 Ağustos 2016 Cumartesi 11:01
Arif Erdem Bakın Kendini Nasıl Savundu

Arif Erdem, çıkan bu iddialar üzerine hedefinin her zaman milli forma ve bayrağı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyleyerek sosyal medya hesabından hain terör saldırıları ve darbe girişimini de lanetle kınadı.

İşte o paylaşım:

''Kamuoyuna duyurulur! Hayatim boyunca vatanı, milleti, bayrağı için çalışan, inandığım dini değerler dogrultusunda yaşamaya çalışan, ailesine ve örf adetlerine bağlı bir insan oldum. Giydiğim hem Galatasaray forması hem de milli forma altında ise her zaman tek hedefim vatanımı, bayrağımı en iyi şekilde temsil etmek olmuştur. Ülkemizde son günlerde yaşanan hain terör saldırılarını ve alçak darbe girişimini lanetle kınıyorum! Ben dini duygularımla, vatan ve millet sevdamla her zaman her kuruma elimden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştım. Bu temiz duygularımızı kendi çıkarlarına alet edenlerin Yüce Türk Adaleti önünde hesap vermesini en çok da ben isterim! Hiçbir terör örgütü ile vatanıma ve milletime zerre miktar zarar verebilecek bir oluşumun içerisinde olmadım, olmamda mümkün değildir... Milletin iradesi ile seçilen Sayın Cumhurbaşkanımız'a ve milletin bizzat kendsine yapılan bu hain darbe girişimini nefretle kınadığımı tekrar belirtip, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ve acı içindeki yakınlarına sabırlar dilerim... Saygılarımla... Arif Erdem''

Son Güncelleme: 20.08.2016 11:09
Anahtar Kelimeler:
FetöArif Erdem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.