banner388

Arda'ya ''cahil adam'' yakıştırması yaptı

Ünlü futbol yorumcusu ve eski hakem Milli Takım kampnda gerçekleşen Arda Turan-Bilal Meşe olayı hakkında değerlendirmede bulundu.

Arda'ya ''cahil adam'' yakıştırması yaptı

Ünlü futbol yorumcusu ve eski hakem Milli Takım kampnda gerçekleşen Arda Turan-Bilal Meşe olayı hakkında değerlendirmede bulundu.

07 Haziran 2017 Çarşamba 11:39
Arda'ya ''cahil adam'' yakıştırması yaptı

Ahmet Çakar gazeteci Bilal Meşe'yi uzun yıllardır tanıdığını belirterek Meşe için namuslu-haysiyetli-etik bir gazeteci tanımlamasında bulundu. Ahmet Çakar, ''Ben bir gazeteciysem Bilal Meşe'nin sol kolu bile etmem. Ben hakemken o gazeteciydi ve aramızda bir sır varsa o sır onunla oölüme giderdi. Arda'nın Bilal Meşe'ye yaptığı bu hareketten dolayı bu Millet O'nu affetmez. Bilal Meşe geçen sene Fransa'daki Avrupa Futbol Şampiyonası'nda haberler yapmış, prim istediler istemediler bunu yazmış olabilir. Tekzip yayınla, mahkemeye ver. Saldırı nedir?'' sözleriyle değerlendirdi.

ArdaTuran'ı eleştirdi

Uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldırıyı yapan Arda Turan ile ilgili olarak ise Ahmet Çakır, "Arda sen cahil adamsın. Tipine baktığım vakit futbolcuya benzemiyorsun, kusura bakma. Kalın bir bel , kalın ve çaplı bir kafa ama iyi bir futbolcusun. Yaptığın şey iyi futbol oynamak. bu yönüne lafım yok. Zengin oldun, ünlü oldun ama herseyden önce adam olman önemli. Deden yaşında bir adamın boğazına sarılıp 'seni bu uçağa alanın... diyemezsin !. Bu lafin bir kere Fatih Terim ya da Yıldırım Demirören'e gider. Onların haberi olmadan bu uçağa bir sinek bile binemez. Benim bildigim Fatih Terim ile Yıldırım Demiroren de bunu cezasız bırakmaz. Arda'nın yaptığı terbiyesizliktir, suçtur. Ortada görevini yapan bir gazeteciye basit yaralama ve küfürlü hakaret suçu var." açıklamalarında bulundu.

Kaynak:DHA

Son Güncelleme: 07.06.2017 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.