banner388

Yücel Uyar: Kredimizi erken tükettik 

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, “AMED maçındaki oyun ve skordan dolayı çok mutsusuz. Bunun verdiği moral bozukluğunu taşıyoruz. Şampiyonluğa oynayan takımlar 3 ya da 4 mağlubiyetle sezonu bitirmek zorundalar. Biz kredimizi çok erken kullandık" dedi. 

Yücel Uyar: Kredimizi erken tükettik 

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, “AMED maçındaki oyun ve skordan dolayı çok mutsusuz. Bunun verdiği moral bozukluğunu taşıyoruz. Şampiyonluğa oynayan takımlar 3 ya da 4 mağlubiyetle sezonu bitirmek zorundalar. Biz kredimizi çok erken kullandık" dedi. 

23 Ocak 2019 Çarşamba 09:29
Yücel Uyar: Kredimizi erken tükettik 

Amed Sportif Faaliyetleri maçında beklenmedik bir sonuç alındığını belirten Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, “Bu konuda mutsusuz. Bu sonucun verdiği moral bozukluğunu taşıyoruz. Şampiyonluğa oynayan takımlar 3 ya da 4 mağlubiyetle sezonu bitirmek zorundalar. Biz kredimizi çok erken kullandık diye düşünüyorum" dedi. Tecrübeli futbol adamı, şampiyon olmak için bundan sonra kaybetme lükslerinin olmadığını da sözlerine ekledi. 

İYİ KADRO SORUNU ÇÖZMÜYOR 

Uyar, “Takımımızın kadrosunun iyi olması, oyuncuların daha kaliteli olması işi çözmüyor. Hocaların dediği gibi, ‘kötü mücadele edilir ama koşmanın kötüsü olmaz’ diye. Biz bunları sorgulayacağız. Çünkü herkes elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Takımımızda 25-26 kişilik seçilmiş bir kadro var. Sahaya çıktığında en iyisini yapmak zorunda. Çünkü yedekte oturan arkadaşlarını da temsil ediyorlar. 18 kişilik kadronun dışında kalan oyuncular da değerli oyuncular" diye konuştu

MÜCADELE EKSİKLİĞİMİZ VAR

'Onun için herkes sorumluluklarını yerine getirecek' diyerek sözlerine devam eden Uyar, "Getirmeyenler belki yedek kulübesinde oturacak, belki de tribüne çıkacak. Yılport Samsunspor’da ilk 11’de oynayan birkaç hafta sonra 18 kişilik kadronun dışında kalabilir. 18 kişilik kadronun dışında olan da gelip oynayabilir. Böyle rekabet edebilecek bir kadro elimizde mevcut. İnşallah bu kazadır diyelim. Ama bizim elimizden gelenin en iyisi bu değildi. Mücadele eksikliğimizi söylemek ve bununla yüzleşmek zorundayız" dedi.. 

OYNAMADAN KAZANILMIYOR

Kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Yücel Uyar, "Oyuncularımıza gerekli uyarıları hocamız yapmıştır ve yapıyordur. Bu inşallah ders olur. Bundan sonra çok kaybetme lüksümüz yok. 3 mağlubiyetimiz var. 5 olursa yarışta sıkıntı yaşayabiliriz. Fikstür avantajımız var ama oynamadan hiçbir maç kazanılmıyor. Onun için biz her maçı tek tek oynayıp kazanmaya bakacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
semih55 2019-01-23 10:30:08

kredimi kaldı hocam ne bekliyorsunuz. lig bitti

Avatar
Hasan Mete 2019-01-23 10:41:36

Sadece Hoca suçlu değil Samsunspor forması giyip sahada görevini formasını yeterli terletmeyen parasını gününde alıp çok yetersiz sorumluluğunu yerine getir meyen oyuncuların sayısı takımda biraz fazla bunları kim oldukları belli.Bunlar Başta Cenk hoca ve Ercan biliyor ama onlarda göz yumuyor.Yücel Uyar bu işe el koymalı oynayan oynamayan oyuncuların hepsi arzulu istekli hale getirilmeli takıma faydası var gibi gözüken ama yaptığı hatalarla zarar verenler takımdan gönderilmeli

Avatar
Gürkan 2019-01-23 10:44:00

oyuncuların aklında her zaman kazanmak için herşeyi yapmak olacak bu olduğu sürece hiçbir maçı kaybetmeyiz. Hoca aslında maç sonu yorumunda bunu anlatmaya çalıştı ancak insanlar öfkeden üzüntüden yorumu farklı yere çektiler. Bu takımın başında dünyanın sayılı hocası dahi olsa oyuncu doğru tavrı sergilemez ise sahada hissettiği baskıyı kırıp rakibe meydan okuyamaz ise bu hep kötü sonuç getirir. Hocanın hataları da var elbet ancak dile getirdiği şeyleri de dikkate almak lazımdır.

Avatar
Kavak55 2019-01-23 12:04:32

İşte böyle konuşun. Oyuncular yeterince mücadele etmiyor diyin, sorumluluklarını yerine getirmeyenler var diyin ama furbolcular Diyarbakırın fiziki yapısından korktu demeyin ayıp yahu !!

Avatar
Elli5 2019-01-23 12:56:07

Hala kredi diyor, lig in son haftalarına gelince görürüm sizi çok ararsınız bu maçı

Avatar
Şenol 2019-01-23 14:00:22

Müthiş bir teknik kadro var amaaa acaba Taner Taşkın'a hiç yardımcı oluyorlar mı yoksa kendi egolarını takımın yararından daha üstün görüp bile bile hocayı uyarmamayı ona yardımcı olmamayı mı tercih ediyorlar. Eğer takıma hizmet etmek adına sevmedikleri insanlarla çalışmayı göze alamayan varsa bugün akşam olmadan kulübü terk etsin. Samsunspor kimsenin oyuncağı değil.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-23 15:54:38

Sn.Yücel Uyar Çözüm gayet açık Hocayı gondereceksiniz. Eğer gondermesseniz biz bu yıl 1lige asla cikamayiz.
Artik Samsun Halkının isteğine bir kere olsun kulak verin.