banner388

Necattin Demirtaş İYİ Parti'den İlkadım’a Aday olmalı mı?

Samsunhaber.com şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. Son zamanlarda gündeme gelen Necattin Demirtaş'ın İYİ Parti'den İlkadım belediye başkanlığı için aday olacağı söylentilerini Samsunlu vatandaşlara sorduk.

Necattin Demirtaş İYİ Parti'den İlkadım’a Aday olmalı mı?

Samsunhaber.com şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. Son zamanlarda gündeme gelen Necattin Demirtaş'ın İYİ Parti'den İlkadım belediye başkanlığı için aday olacağı söylentilerini Samsunlu vatandaşlara sorduk.

23 Ocak 2019 Çarşamba 10:48

Eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti İlkadım Belediye Başkanı Adayı olma ihtimalini, Samsun İlkadım Saathane meydanında vatandaşlara sorduk. Mikrofonu uzattığımız vatandaşlar genel olarak Necattin Demirtaş'a olumlu bakıyor.

ELİM KIRILSAYDI DA ERDOĞAN TOK'A OY VERMESEYDİM 

Mikrofonlarımızı uzattığımız Samsunlu bir vatandaş, " Necattin Demirtaş'a oy veririm bağımsız da olsa veririm. Benim oğlumu o işe aldı, Erdoğan Tok çıkardı. Ben ona oy verdim, elim kırılsaydı da Erdoğan Tok'a oy vermeseydim" dedi.

NECATTİN DEMİRTAŞ KAZANIR

Samsunlu başka bir vatandaş ise, " Necattin Demirtaş İlkadım'a adaylığın koyarsa yüzde 90 kazanır. Biz burada konuşuyoruz, burası Samsun'un göbeği her kesimden insan var burada. Necattin Demirtaş hangi partiden adaylığını koyarsa koysun kazanır" diye konuştu.

Ahmet ALTÜRK | Furkan KOÇ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilkadım55 2019-01-23 11:34:52

o olsaydı bu olurdu, devri geçti milliyetçi hareket partisi, ülkücü lider, sayın devlet bahçeli ne diyorsa o, boşuna söylenmedi bu söz, hareketin lideri devlet bahçeli gerçek ülkücü MHP de olur ip partisine geçene ip partili olana ülkücü denmez..

Avatar
vatandaş 2019-01-23 11:08:41

lütfen sakin olalım. işe alana oy verelim anlayışı yanlış. ben yıllardır gönlümün partisine oy veriyorum dediklerimi de yapmıyor. aslolan menfaat değil mesele daha başka. lütfen sakin ve itidalli olalım. menfaat için hiçbir girişimde lehte veya alehte olmayalım. sevelim sevilelim. lütfen kardeşlerim.

Avatar
Murteza Sarı 2019-01-23 11:37:24

Aman tanrım . Şok içindeyim. İlk defa sizin görüşünüz aleyhinde konuşan birisi videoda var. Gerçi bunu noye yazdı isem . Zaten yayınlamayacaksınız

Avatar
kadifekaleli 2019-01-23 11:51:29

250 bin kavak lı oyuyla şecaaaarettin şampiyon olur 2 lig kırmızı grup ta :)

Avatar
Vatandaş Ali osman 2019-01-23 15:17:10

Sayın Usta ve Demirtaş.göreceğiz inşAllah.mesele davamı makam mı? Allah nasip ederse görecez.İp zaten her telden çalıyo.tkp den kovulan bile İp ye gidecek oldu :)