banner388

Yıldız değil hazır oyuncu transfer edilsin

Samsunsporlu taraftarlar, yabancı oyuncuların üç maçlık performansını gördükten sonra sosyal medya üzerinden yönetime 'Yıldız Değil Hazır Futbolcu Transfer Edilsin' mesajı yolladı. 

Yıldız değil hazır oyuncu transfer edilsin

Samsunsporlu taraftarlar, yabancı oyuncuların üç maçlık performansını gördükten sonra sosyal medya üzerinden yönetime 'Yıldız Değil Hazır Futbolcu Transfer Edilsin' mesajı yolladı. 

27 Ağustos 2017 Pazar 21:13
Yıldız değil hazır oyuncu transfer edilsin

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlar, ilk üç maçta takımlarının sergilediği futbol ve aldığı sonuçlardan hiçte hoşnut değil. Kırmızı beyazlı futbolseverleri en çokta yabancı transferlerin hazır olmaması endişelendiriyor. Yönetimin 'kaliteli ama hazır olmayan oyuncu' tercihinin yanlış bir strateji olduğu görüşünde birleşen taraftarlar, 'bizler yıldız oyuncu değil hazır oyuncuların transfer edilmesini istiyoruz' dediler. 

SİZDEN YILDIZ OYUNCU İSTEYEN Mİ OLDU ?

Yönetime bu konuda çağrıda bulunan Samsunsporlu taraftarlar, daha önce Türkiye'de oynamış özellikle de kendilerinin yer aldığı TFF Birinci Ligi'ni tanıyan futbolcuların tercih edilmesinden yana fikir bildiriyor. Yönetim ise ısrarla hazır olmayan kariyerli oyuncuların peşinde koşmasına taraftar bir anlam veremiyor. Transfer bitimine kısa bir süre kaldığı şu ortamda Samsunspor yönetimi hala forvet hattına beklenen oyuncuyu transfer edebilmiş değil. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
TransferTraftarSamsunsor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nuhuta 2017-08-27 22:02:52

Hazır olmayan sporcu nedemek.Futbolcu transfer oldu ise hazır olmak zorunda. Madem hazır değilsin ne diye oynarım diye geldin.Samarasın hazır olacağı zaman lig biter.

Avatar
KEMAL TORUN 2017-08-27 23:19:49

HAZIR OYUNCU BULMAK O KADAR KOLAY OMUYOR BEYLER BU KADRO HEMEN HEMEN SIFIRLANDI YENİ BİR EKİPLE BERABER YENİ BİR KADRO SABIRLI OLALIM SAYGILAR

Avatar
Ahmet gonca 2017-08-28 00:15:34

Bizim defansimiz ve orta sagimizda sıkınti yok sıkıntı kanatlar ve forfette 4 iyi adam bu kadar basit hersey acik belli gene size akil ermez arkadaşlar taraftarlar can kardeslerim bu yonetim ve baskan elinde fos olmus bol servisli adamlar ariyor keske erkut bey hic baskan olmasaydiniz boyle yapacaginizi bilseydik biz taraftarlar asla sizi sectirmezdik sen zaten takimi batirdin bu kadar borc yaptiniz bu sene samsun cikamassa bilinki seneye yerimiz nir alt lig buna emin olun hoca gitcek erkut birakacak yonetim dagilacak bakin neler olcak seyredin bunlar bu takimi maf etti inş Allahtan oyle bir sey olmaz inş bu sene cikalim ama bu takimdandan bir cacik olmaz hersene ayni adam gitmis samarasi almis resmen herkes guldu ya ayiptir ayip yemin olsun güldü herkes tribunde adam kosamiyor eliyle adami tutuyor vay be biz karizma pesinde kosuyoruz dialiba atiyor giresun ucuyor bu kulup kimleri almamis gorsun iste

Avatar
Ahmet gonca 2017-08-28 03:37:23

Kardesim cok haklisin ama yildizoyuncu olan birde bitmiş elinde bol servisi olan para vermiycekya yonetim ama bu sene felaket olcak resmien bitirdi bu yonetim bitirdi celil hakliydi yazilarinda baştan bu yonetim bilmiyor işi l

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2017-08-28 09:18:11 @Ahmet gonca

2 MAC DAHA VERILIRSE STADA BIYUK BIR TARAFTAR COGUNLUĞUYLA GITMEYI ARTIK BIR COK INSAN DUSUNMUYORUZ ARTK SABIR DIYE BIR SEY KALMADI MILLETTE STADI BEKLE FITBOLCU BEKLE ACILAR CEK BU NE ARKADAŞ HERKESIN İSI VAR GUCU VAR O YOLU CEK 30 TL MAC VER

Beğenmedim! (0)