banner388

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz Beşiktaş’ta ünlü bir otelde öldürüldü. 

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz Beşiktaş’ta ünlü bir otelde öldürüldü. 

27 Ağustos 2017 Pazar 21:37
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü

Beşiktaş’ta ünlü bir otelde 1’i kadın 1’i erkek iki kişi ölü bulundu. Yapılan incelemede ölü bulunan erkek cesedinin ünlü sunucu Vatan Şaşmaz olduğu öğrenildi. 

Öldürülen Vatan Şaşmaz’ın ateşli silah ile ölü bulunan kadın tarafından öldürüldüğü öğrenildi. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, adı Filiz Aker olduğu öğrenilen kadın otel odasında önce Vatan Şaşmaz’ı vurduğu ve daha sonrada intihar ettiği öğrenildi.

Yaşanan olayda, Filiz Aker isimli kadın otele geldi ve odaya yerleşti. Daha sonra Vatan Şaşmaz’da odaya yerleşti. Filiz Aker önce Vatan Şaşmaz'ı vurdu daha sonra da intihar etti. Bölgeye çok sayıya da Emniyet görevlisi ve sağlık ekibi gönderildi. Yapılan ilk incelemede Filiz Aker’in ateşli silah ile Vatan Şaşmaz’ı vurduğu daha sonrada kendisini öldürdüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 28.08.2017 14:28
Anahtar Kelimeler:
ünlü SunucuVatan şaşmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.