banner388

Ve Taylan Samsunspor’da

Kırmızı-Beyazlılar tecrübeli oyuncuyu Galatasaray'dan bir yıllığına kiraladı.

Ve Taylan Samsunspor’da

Kırmızı-Beyazlılar tecrübeli oyuncuyu Galatasaray'dan bir yıllığına kiraladı.

25 Temmuz 2023 Salı 20:32
Ve Taylan Samsunspor’da

Samsunspor Haber - Samsunspor, geçen sezon Ankaragücü forması giyen orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı’yı Galatasaray’dan bir yıllığına kiraladı.

KİRALIK FORMA GİYECEK

Yılport Samsunspor’dan orta sahaya takviye. Kırmızı-Beyazlılar, Galatasaray’dan Taylan Antalyalı’yı bir yıllığına kiraladı. 28 yaşındaki futbolcu ile Yıldırım Holding binasında sözleşme imzalandı.

YILDIRIM İMZA ATTI

İmza töreninde hazır bulunan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Taylan’a başarı dileklerini iletti. Taylan Antalyalı da Samsunspor’un başarısı için çaba sarfedeceğini söyledi.

3 GOL ATTI 4 ASİST YAPTI

Galatasaray’ın futbolcusu olan Taylan Antalyalı geçen sezonu kiralık olarak Ankaragücü’nde geçirdi. Orta sahada görev yapan Taylan, Ankaragücü ile 32 maça çıktı. 28 maçta ilk onbirde forma giydi. Rakip filelere üç gol atarken, takım arkadaşlarına dört asist yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslan aslan 2023-07-25 22:02:04

BANKO İLK 11 OYNAR. SADECE 3 TÜRK OYUNCU OYNAYACAĞI İÇİN BİRİ BAKO TAYLAN OLUR. BU ÇOÇUĞA İYİ DAVRANIN. GEÇEN SENE 32 MAÇ OYNAMIŞ. BU SENE 30 MAÇ OYNASA SÜPER OLUR.