banner388

Emekli polis doktora silah çekti!

Bafra devlet Hastanesi'nde doktora silah çeken emekli polis, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı Olay hastanenin 4. katında meydana geldi.

Emekli polis doktora silah çekti!

Bafra devlet Hastanesi'nde doktora silah çeken emekli polis, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı Olay hastanenin 4. katında meydana geldi.

25 Temmuz 2023 Salı 20:52
Emekli polis doktora silah çekti!

Edinilen bilgiye göre, emekli polis Salim U. (64) , çocuğuyla ilgilenmediği iddiasıyla doktor Ömer Özkan'a silah çekti. Serviste bulunan hastane görevlisi silah çeken emekli polise arkadan müdahale etti. Müdahale sırasında silah ateş aldı. Etkisiz hale getirilen emekli polisinin silahından çıkan kurşun şans eseri kimseye rast gelmedi.

Olay sonrası gözaltına alınan şahıs asayiş büro amirliğindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği Bafra Adliyesinde tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A....t 2023-07-26 13:02:21

Sana kurs vermişler herhalde insan gibi yaşamayı öğrenme kursu herkes doktorları dokunulmaz herşeyi bilen olarak kabul ediyor doktorlar dışında herkes cahil ikinci üçüncü sınıf insan aklı olan biraz düşünür bu adam mesleğini bu tür olayları engellemek üzerine yapmış ama yinede böyle bir olaya kalkışmış herkes hakim olmuş adalet dağıtıyor kimsenin fikrini sormuyorlar yargılamayı bekleyin bırakın yargı işini yapsın

Avatar
Samsunlu 2023-07-25 22:02:02

Bunlar polislikte kurs görmemişler emekli olduktan sonra insan gibi yaşamayı ogretmemisler polis ya herşeyi yapar kafası kalmış arkadasta

Avatar
Mülayim 2023-07-26 15:34:26

Emekli asker polis kim varsa silahı alın elinden

Avatar
Atakumlu 2023-07-26 16:31:40

Polislik zor bir meslek genelde psikolojileri bozuk adamların ve adam 64 yasında devlet ruhsatını iptal etmesi gerekiyor samsunlu sen rahat gez uyu diye 24 saat çalışıyor sen ozaman sokakları adam et