banner388

Vali Kaymak: Samsunspor'a sahip çıkalım

Samsun Valisi Osman Kaymak, Turizm Haftası Etkinlikleri'nde konuştu. Vali Kaymak konuşmasında, "Samsunspor'a sahip çıkalım" dedi.

Vali Kaymak: Samsunspor'a sahip çıkalım

Samsun Valisi Osman Kaymak, Turizm Haftası Etkinlikleri'nde konuştu. Vali Kaymak konuşmasında, "Samsunspor'a sahip çıkalım" dedi.

16 Nisan 2018 Pazartesi 19:41
Vali Kaymak: Samsunspor'a sahip çıkalım

Samsn Haber-Bugün 13.30'da Turizm Haftası Etkinlikleri, Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon'da düzenlendi. 

Etkinlik kapsamında sergi açılışı, konferans ve Turizm İstişare Toplantısı'na katılan Samsun Valisi Osman Kaymak konuşmasında, Samsunspor için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ve Samsunspor'a sahip çıkılmasının gerektiğini dile getirdi. 

SAMSUNSPOR 30 YIL SÜPER LİG'DE BOY GÖSTERDİ

Vali Kaymak konuşmasında, "Samsunspor’da bölgenin tanıtımı acısından bizim ortak değerimiz. Samsun geçmişte 30 sene Süper Lig’de kalmış. Ama biz uzaktan seyreder de elimizi taşın altına koymazsak, kusura bakmayın, Samsunspor da hiç istemeyiz ama belki alt liglere düşer. O anlamda takımımıza ilimize sahip çıkalım. Coğrafya diyor ki size sen bölgenin liderisin, Amiral Gemisi’sin diyor. Ama bizler öyle değiliz arkadaşlar. Kusura bakmayın ben Samsun’a yeni atanmış bir vali olarak bunu kabullenmiyorum. Samsun’da bunu kabullenmesin. İnşallah hep birlikte el birliği, gönül birliği yapalım Samsun’u turizmde, ticarette, istihdamda, sanayide Samsunspor özelinde her alanda Süper Lig’e taşıyalım.  Samsun’un görevi bu. Çevre iller bizden bunu bekliyor. Samsun gerçekten sahip olduğu Allah’ın verdiği bu lütfu, bu coğrafi güzellikleri çok iyi kullanırsa hem kendisine, hem de ülkemize büyük değer katacak, daha çok üretecek güçlü Samsun, Güçlü Türkiiye oluşturacaktır diye düşünüyorum. Bu toplantımızın hayırlara vesile olması dileğiyle hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samaras 2018-04-17 10:05:39

Samarası alırken çibuikeyi alırken bana mı sordular. Her yönetim kafasına göre transfer yapsın sonra halk sahip çıksın oldu

Avatar
Ali Balbal 2018-04-16 21:21:21

Sayin valim biraz gec kalindi sizde biraz gec geldiniz Samsuna ama olsun bir yerlerden baslamak gerekiyor.Bu arada Samsunspora 2 . ligde basarilar dilerim icim bunu kabulllenmesede gercek budur.Belki Samsunspor icin bir baslangic olur Saygilarimla

Avatar
Vatanperver 2018-04-16 22:04:38

Aslında olayların seyrini iyi incelersek , daha çok oynamakla değil birileri tarafından organize şekilde oynatılan bir lig var gözönünde , hakem faktörünü etkileyen, transfer faktörünü tepkileyen bir algı operasyonu var hepsi siyasi büyük ihtimalle.!

Avatar
Hasan Mete 2018-04-17 18:03:39

Sayın Valim çabalarınız gayretleriniz süper ama oyuncular ihanet ettiler bunlar bile bile takımı düşürdüler.