banner388

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yeni transfer Soner için ne dedi ? 

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu yeni transfer Soner Aydoğdu'nun takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. 

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yeni transfer Soner için ne dedi ? 

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu yeni transfer Soner Aydoğdu'nun takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. 

26 Ocak 2023 Perşembe 14:00

Samsunspor Haber - Antalyaspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu’nun kendilerine güç katacağını söyleyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "İhtiyacımız olan ve şampiyonluğa giderken bize katkı sağlayacak oyuncuları tercih etmek istedik. Karakteriyle, becerisiyle, uyumuyla devre arasında her oyuncuyu kadronuza katmak bazen olumlu değil olumsuz etkiler bırakabiliyor. Bu anlamda çok transfer değil, az ama öz transfer yapmak lazım. Yönetimimiz de bu çabayı gizli şekilde yöneltiyoruz. Bu süreçte her oyuncudan katkı alacağımız gibi yeni transferlerden de en üst düzeyde performans almaya çalışacağız" dedi. 

GÜÇLÜ BİR OYUNCU 

'Soner Aydoğdu’nun bize katkı sağlayacağını biliyoruz' diyerek sözlerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Eroğlu, "Geçmişte Süper Lig’de birçok maça çıktı. İhtiyacımız olan ve istediğimiz bir oyuncuydu. Yakın zamanda bizimle beraber olacak. Çok güçlü bir aileyiz. Bu aileye yeni bir birey geldi. Hemen bizim ailemizin parçası olup, Süper Lig yolunda katkı sağlayacak. 1-2 transfer daha yapabiliriz. Devre arası oyuncu bulmak çok zor. Samsunspor’un adı geçince parasal anlamda rakamlar artabiliyor. 1-2 oyuncu daha aramıza katabiliriz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul 2023-01-27 19:32:26

Uzun zamandır keyif alarak maç izleyemiyorduk!
Şimdi hep birlikte kenetlenme zamanı