banner388

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu; TEMPOMUZU ARTIRMALIYIZ 

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Daha dinamik, daha agresif oynamak ve tempomuzu arttırmak zorundayız. Rakibe göre kazanmaya yakın taraf bizdik

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu; TEMPOMUZU ARTIRMALIYIZ 

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Daha dinamik, daha agresif oynamak ve tempomuzu arttırmak zorundayız. Rakibe göre kazanmaya yakın taraf bizdik

14 Ağustos 2023 Pazartesi 09:24
Teknik direktör Hüseyin Eroğlu;  TEMPOMUZU ARTIRMALIYIZ 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında konuk olduğu EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 11 yıl sonra Süper Lig'de maç oynadıkları için heyecanlı olduklarını söyledi. Eroğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk deplasman maçına çıktıklarını belirterek, "İlk maçlarda bunların zor olduğunu zaten biliyorduk. Oyuncularımıza bunu söyledim" dedi. Birçok oyuncunun son anda aralarına katıldığını aktaran Eroğlu, şunları kaydetti:

GALİBİYET İÇİN GELMİŞTİK

"Sivasspor uyum içerisinde oynayan bir takım. Buraya kendi oyunumuzu ortaya koymak ve tabii ki alabilirsek galibiyet almak için gelmiştik. Maçın aslında büyük bir bölümünde, özellikle ilk yarı topa sahip olan taraf bizdik. Ama bir türlü ikinci bölgeden üçüncü bölgeye geçerken yaptığımız pas hatalarıyla istediğimizi üretemedik. Rakibin bir tane attığı güzel gol var. Gerçekten güzel bir gol attılar. Onun dışında pozisyon vermedik. Daha dinamik, daha agresif oynamak ve tempomuzu arttırmak zorundayız. Rakibe göre kazanmaya yakın taraf bizdik. Girdiğimiz pozisyonlar vardı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2023-08-14 11:52:22

Hocam Tange bu Samsunspor da oynayamaz,gönderin gitsin.Kaleciyi de bir kalemde silip atmamaliydin,Fofaba ve Laura bu takımın degismezleri dir.
Sivas maçında Takım çekingen oynadı. Dediğiniz gibi daha sslfurgan ve mücadeleci olmalıyız.

Avatar
Metin55 2023-08-14 16:28:25

Samsunsporun bu oyuncu kadrosu ile bu tempo ile ligde kalması mümkün gözükmyor.Neden sahipsiz Antakyaya bakalım sahada basmadık yer bırakmadılar çok ucuza ve yetenekli oyuncular.Ankaragücü-İstanbulspor-Kasımpaşa-Kayseri çok çok iyi takımlar iyi mücadele ettiler.Samsunspor Pendikle birlikte böyle giderse geldiği yerdir.

Avatar
55 2023-08-14 11:08:40

Hoca şu kırmızı kazağı giy .

Avatar
Tiktok 2023-08-14 12:20:04

daha tempolu oynamamız lazım birde kanatlardan orta adedini yükseltmeniz lazım basarlar Hüseyin hocam