banner388

Başkan Yüksel Yıldırım: Bu Takım Küme Düşmeyecek

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Tanju Çolak’ın ‘Bu takım bu kadroyla küme düşer” sözlerine tepki gösterdi.

Başkan Yüksel Yıldırım: Bu Takım Küme Düşmeyecek

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Tanju Çolak’ın ‘Bu takım bu kadroyla küme düşer” sözlerine tepki gösterdi.

14 Ağustos 2023 Pazartesi 09:52
Başkan Yüksel Yıldırım: Bu Takım Küme Düşmeyecek

Samsunspor Haber - Sivasspor ile 1-1 biten maçın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Yılport Samsunpor Başkanı Yüksel Yıldırım, iyi oynamadıklarını bir puanın başlangıç için iyi olduğunu söyledi. Zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyen ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun transfer talebi olduğunu, bunu yerine getireceğini ifade eden Başkan Yıldırım, “İki yerli, iki de yabancı transfer yapacağız” dedi. Tanju Çolak’ın ‘Bu takım bu kadro kalitesiyle küme düşer’ sözlerine de tepki gösteren Başkan Yıldırım, “Bu takım düşmeyecek. Öyle konuşmak kolay. Alsın bir oyuncu bize hediye etsin bizde oynatalım” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2023-08-14 11:48:00

Başkanın Tanju Çolak a verdiği yanıt çok doğru ve yerinde,sn.Çolak sen bugüne kadar Samsunspor a futbolculugun haricinde ne verdin Allahaskina?
Devamlı eleştiri yapıyorsun iyi güzel de sen neden taşın altına elini koyuyorsun?
Futbolcu konusunda Başkana öneri yaptın mı?Veya dediği gibi bir Futbolcu al da Biz de seni alkışlayalım.

Avatar
soley 2023-08-14 12:32:57

Tanju efendiye;bu takım hakkında söz söylemek için önce buraya katkı yapman lazım ki,sözün tepki cekmesin.

Avatar
Misafir 2023-08-14 10:09:15

Bence de düşer.Yüksel Yıldırım’da gemiyle limanlarına doğru gider.Daha transfer sezonunun başında para yok diye ulusal ekranlara açıklama yapılır mı?Gelecek ve ucuza anlaşılacak futbolcunun geleceği varsa de gelmez.

Avatar
Okyay 2023-08-14 14:20:04

Sayın başkanım takım belki küme düşmeyebilir ama biz de rahat rahat bir maç seyredemeyiz hal böyle olursa neden çıktık Süper Lig'e

Avatar
55 2023-08-14 11:07:50

Ya daha başladık ne küme'si ilk maç normal , fakat samsunspor ilk 6 veya 7 hafta puan kaybetmemeli ya berabere kalmalı ya almalı. , bu 6 veya 7 hafta takımın kaderini gösterir.

Avatar
tarık 2023-08-14 13:11:49

tanjunun cebinde akrep var adam müthiş bir golcü efsanemiz ama gelmiş 65 yaşına hala para kazanma peşinde lazlık mı var macırlık mı var bu uşakta nedur??. çok cimri başkanın dediği gib al samsuna bi dünya yıldızı ne olur yani..ne verersen elinle o gider seninle(bayan futbolcu alma haaa..benle gider ebir dünyaya deyu)

Avatar
okuyucu 2023-08-14 10:22:49

başkan bunu ne için kime söyledi takım iyi ilerleyen haftaarda ortasahada takviye ileriye iyi bir golcü ilk altıya oynarız.

Avatar
Adem 2023-08-14 10:43:51

Başkan Tanju bey doğru söyledi bu takım bu mantıkla küme düşer icra kuruluna genel müdürüne yüksek maaş vereceğine Klüb futbol cu alsın gereksiz eleman çalıştırıp maaş ödeneceğine keşke futbolcu alsaydık