banner388

Taşkın: Samsunspor'dan korkuyorlar

YILPORT Samsunspor evinde Hacettepe'yi 2-0 mağlup etti. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Samsunspor korkuyorlar" ifadelerini kullandı.

Taşkın: Samsunspor'dan korkuyorlar

YILPORT Samsunspor evinde Hacettepe'yi 2-0 mağlup etti. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Samsunspor korkuyorlar" ifadelerini kullandı.

25 Kasım 2018 Pazar 18:48
Taşkın: Samsunspor'dan korkuyorlar

Samusnspor Haber-TFF 2. Lig Beyaz Grup 14. hafta karşılaşmasında YILPORT Samsunspor evinde Hacettepe'yi 2-0 mağlup ederek zirve yarışından uzak kalmadı. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Taner Taşkın, "Hacettepe’nin maçlarını 4-5 kere izledik. İlk defa bugün 5’li savunma ile oynadılar. Tamamen 11 kişiyle savunma yaparken gördük onları. Normalde coşkulu bir oyunla ileride çoğalarak oynuyorlardı. Bugün, bize karşı kompakt bir savunma yaptılar. Zannediyorum, beraberliğe ya da az gol yemeye geldiler buraya. İlk devre çok üst düzey bir oyun oynadık. Her yerden pozisyon aradık. İlk yarı pozisyonları gole çeviremezseniz, maç boyunca büyük zorluk çekersiniz. Bunun için arka tarafta kontrollü bir oyunu tercih ettik ve sabırla golü aradık. İlk defa bu sene oyuna aldığım oyunculardan bir tanesi gol attı. Erhan Şentürk geçen senenin gol kralı ama şu ana kadar gol atamamıştı. Onun gol atmasına da ayrıca sevindim. Rakibimi bizi orta sahada karşıladı. Böyle rakipleri açmak zordur. Bugün bir kez daha Samsunspor’un ne kadar büyük bir takım olduğunu gördüm. Buraya gelen takımların korkuyla geldiğini gördük" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2018-11-25 22:12:39

Taner Hocam, biz neden Gol yollarında çok zorlanıyoruz.Sakarya-Kastamonu-Keçiören-Sarıyer neden çok rahat Goller atıyorlar.Neden cevaplaya bilirmisiniz.Bizi kimse kandırmasın ligin ilk 6-7 takımı kendi aralarında oynayacakları maçlarla bu ligin Şampiyonu belli olacak ibre Sakaryadan yana bizim işimiz hala çok ama çok zor

Avatar
Musa 2018-11-26 13:37:05

Ya hoca bizden niye korksunlar.Sen kendini darı anbarındamı görüyorsun.Sakaryaspor olmuş lider.Sarıyer ikinci.Asıl korkulacak Takım sakaryaspordur ve esas o takımdan herkes korkuyor.Bizi herkez yeniyor.Keçiören bile yeniyorsa hangi korku.Bizi yenen keçiören kendi sahasında Sakaryayı yenemedi. Kalkmış sıradan takımların korktuğundan bahsediyor.Sen asıl Sakarya cehennemine nasıl gidecen ona bak.o zaman korkmayacakmısın Sakaryadan.

Avatar
Elli5 2018-11-25 19:41:23

Hoca bırak Allahini severesen ya bizden kim niye korksun sanki gelene gidene 3-5 atiyoz

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-11-25 19:49:18

Rakipler tabiki defans yapacak sen bunu açmanın yolunu bulacaksın.
Muhammed'i 70 dakika nasıl sahada tuttum be Hoca. Erhan Şentürk onun kadar oynasa idi maçı daha kolay alirdik.
Kubilay i Alkışlamak lazım kişisel yetenekleri ile o golü atmasaydi işimiz zordu.

Avatar
Mesut 2018-11-25 21:39:14

Yeni mi farkettin hoca güldürme bizi

Avatar
ali er 2018-11-25 22:54:50

Bodrum-Sakarya maçında Bodrum sahada hiç mücadele etmedi.Bodrumlu oyuncular sahada yoktu bu yüzden fark oldu Maçı tv.264 izledim.Birde Taner Hoca izlesin Dilaver Güçlü sahanın yıldızı idi 3 Gol attı 2 Zahit attı

Avatar
avni 2018-11-26 12:35:08

Biz atak hızlı top oynayamıyoruz.Kanatlardan ortalarla rakipleri bunaltamıyoruz.Orta saha yavaş yan paslarla çıkıyorlar.. Bu takıma hızlı kanat adamı alınmalı.. Mesela Zonguldakspor un sol kanat oyuncusu var..!, cok iyi.., onu izleyi.n alın bence..! Kesinlikle kanatlara takviye şart....!

Avatar
Ahmet çankaya 2018-11-26 13:45:33

Evet hoca gayet iyi atmış biz öyle del8 divane bir futbol oynamiyoruz behocam