banner388

Taşdemir, Keçiörengücü'nün şansını böyle açıkladı

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakipleri Keçiörengücü'nün en büyük avantajının fikstürde kendilerini takip etmeleri olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Biz yoruyoruz rakipleri, Keçiörengücü yeniyor" dedi. 

Taşdemir, Keçiörengücü'nün şansını böyle açıkladı

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakipleri Keçiörengücü'nün en büyük avantajının fikstürde kendilerini takip etmeleri olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Biz yoruyoruz rakipleri, Keçiörengücü yeniyor" dedi. 

14 Mart 2019 Perşembe 13:42
Taşdemir, Keçiörengücü'nün şansını böyle açıkladı

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakipleri Keçiörengücü'nün en büyük avantajının fikstürde kendilerini takip etmeleri olduğunu söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Biz yoruyoruz rakipleri, Keçiörengücü yeniyor. Kocaeli Birlik'te çalışırken 26. haftada 7 puan gerideydik 32. haftada lider olduk, direkten dönen bir topla şampiyon olamadık. Biz yeter ki 8'de 8 yapalım, kolay mı zor ama şampiyonluklar da zorluklarla geliyor. Geldiğimizde test yaptırdık. Maalesef ortaya çıkan tablo çok kötüydü" dedi. 

FİZİKİ ÇÖKÜŞ VARDI 

Taşdemir sözlerine şu şekilde devam etti; "Öyle sıkıntılı bir süreçti ki, psikolojik olarak göçük ve fizik olarak da karma bir takım vardı. Öncesi için çok konuşmak istemiyorum ama sıkıntılı bir durumla karşılaştık. Takıma hem doğru idman yaptırmamız, hem de dinlenmeyi doğru yapmamız lazımdı. Takım dinlendirilmemişti. İlk çabamız bunun için oldu. Bunun sonuçlarını da aldık. Sadece son maç bizim hesapladığımız ve çalıştığımız her şeyi kırdı. Yeniden bu kırığı onarmaya çalışacağız. Taktiksel antrenmanlara önem veriyoruz ofansif ve defansif anlamda eksikler olduğunu düşünüyoruz 

İNANMIŞLIKLARI PARÇALI 

Ve bunu gidermeye çalışıyoruz. En kısa yoldan oyuncularımızı fiziki açıdan da hazır hale getirmek istiyoruz. Bu sorunu kısmen de olsa çözdük. Açık yüreklilikle söylüyorum oyuncuların inanmışlığı parçalı. Zaman zaman 'acaba'ya düşülüyor. İşte burada iş bizlere düşüyor. Sadece oyuncu bu havaya giremez. O ateşi bizlerden, teknik ekipten alırsa devamında da arkasındaki büyük bir camianın kendisini desteklediğini görürse iyice inanır. Kalan haftalarda artık oyuncularımızı motive etmemiz gerekiyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2019-03-14 14:06:39

Demek biz yoruyoruz Kecioren yeniyor. Memekki bir kecioreni yeteri kadar yoramadikki adamlar bize 2 golatdikdan sonra Nigdeyede 2 atdilar.

Avatar
kemal 2019-03-14 13:48:04

züğürt tesellisi

Avatar
Mete Karayel 2019-03-14 13:44:45

doğru bir yorum

Avatar
Kürşat 2019-03-14 13:54:15

Siz şakamısınız nesiniz

Avatar
Samsunsporlu 2019-03-14 19:48:50

sayın baskan bu acıklamayı okursa vay bızım halımıze bu hoca takımın basında kalırsa hoca bızden hemen sonra karsılasmıyor bu takımlar 1 hafta sonra karsılasıyor sen ne dıyorsun ya..!!!

Avatar
ALİ YAŞAROĞLU 2019-03-15 08:16:14

Bir teknik direktörün böyle konuşmaya hakkı yok. O zaman sen rakibi öyle bir yeneceksin ki, 2 maç üst üste kaybetmemek için keçiöreni yenecek. Sonra Keçiöen bizi evimizde nasıl yendi. Bizi kim yormuştu. Sancaktepe maçlarını söylemiyorum bile.

Avatar
Hasan 6255 2019-03-14 15:49:08

İsmet hocanın söyledikleri teknik konular biz anlamayız, ancak Kastamonuspor maçında sahanın çok küçük olduğu gözden kaçmadı. Deplasman maçlarının oynanacak olan statların özelliklerini oyunculara anlatmak gerekmez mi? Maçın daha başında sol kanattan yapılan orta sağ taç çizgisine kadar gidiyor, yapılan ortalar hep uzağa gidiyor bunu nasıl görmediler gördüyseler neden önlem almadılar bilemedim.

Avatar
Yasin 2019-03-15 05:04:27

Komik laflar bunlar