banner388
banner390
banner410
banner408

Engelleri aşıp şampiyon olacağız

Kırmızı beyazlı ekibin çalışkan isimlerinden Canberk Dilaver, 8 maçlık periyotta kendilerini şampiyonluğa taşıyacak puanları alacaklarına inandığını söyledi.

banner269

Engelleri aşıp şampiyon olacağız

Kırmızı beyazlı ekibin çalışkan isimlerinden Canberk Dilaver, 8 maçlık periyotta kendilerini şampiyonluğa taşıyacak puanları alacaklarına inandığını söyledi.

14 Mart 2019 Perşembe 13:52
Engelleri aşıp şampiyon olacağız

Yılport Samsunspor’un çalışkan isimlerinden Canberk Dilaver hırs küpü. Hafta başından itibaren yapılan antrenmanlarda hırsı ve isteğiyle dikkatleri üzerine çeken kırmızı beyazlı oyuncu, 8 maçlık periyotta kendilerini şampiyonluk hedefine taşıyacak puanları toplayacaklarını söyledi. Kırmızı beyazlı oyuncu, taraftarlarından sadece kendilerine destek olmalarını da istedi. 

BİZE İNANIN 

Oyuncular olarak sorumluluklarının bilinci olduklarını sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı oyuncu, “Bayrampaşa maçıyla beraber inşallah son maça kadar iyi bir seri yakalayıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bunun için ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız. Telafisi olmayan döneme girdik. Her maç artık bir final. Yılport Samsunspor bu sezon bu ligden çıkacak” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2019-03-14 18:27:26

Sahaya çıkan on birin on biride yurekli değil Amed-Sancaktepe-Kastamonu maçları bir birinin kopyası sahada sorumluluk almıyorlar hepsi bir birlerine bakıp isteksiz ruhsuz oynadıkları için yeniliyorlar.Oynadıkları bu kötü oyundan sonra bunlar Keçiören ve Sarıyeri yeneceklerine inanmıyorum.Her kes diyor ki sahip çıkalım eleştirmeyelim çok doğru ama bunlar bildiğini okuyor.Hiç biri bu Lig için aldıkları paraların hakkını veremediler.Biz en çok adam gibi adamlar Yüksel Yıldırama ve efsane başkan İsmail Uyanığa üzülüyoruz.Bu oyuncular en çok onları üzdü.

Avatar
Vedat Öz 2019-03-14 18:31:55

Oynadığımız futbolla asla ve asla siz Samsunu şampiyon yapacak görünümde değilsiniz içerde Bayrampaşayı-Niğdeyi zorlanarak yener gider Keçiörene yenilirsiniz böylemi şampiyon yapacaksınız sizin hepiniz parayı çok seviyorsunuz. Diğer takımlardaki oyuncular aylardır para alamazken siz alıyorsunuz ama aldığınız paraların hakkını malesef veremiyorsunuz.

Avatar
samet 2019-03-14 20:50:29

Canberk herkes senin gibi çalışmıyor senin kadar kendini vermiyor takım olarak yapmak lazım bu işi

Avatar
Metin55 2019-03-14 23:46:14

Kastamonuda engeli aşmak istemeyenler bundan sonraki engelleride aşamaz.Taraftarları değil kendinizi kandırırsınız.