banner388

Taraftarlardan pankartlı tepki 

Forza Samsun Taraftarlar Platformu üyelerinden kırmızı beyazlı oyunculara büyük tepki. Gaziantepspor karşılaşmasında sergilenen isteksiz futbol ve akabinde alınan kritik yenilgiden büyük rahatsızlık hisseden grup üyeleri, özel hazırladıkları tepki dolu pankartı bugün antrenman öncesinde Nuri Asan Tesisleri'ne astı. 

Taraftarlardan pankartlı tepki 

Forza Samsun Taraftarlar Platformu üyelerinden kırmızı beyazlı oyunculara büyük tepki. Gaziantepspor karşılaşmasında sergilenen isteksiz futbol ve akabinde alınan kritik yenilgiden büyük rahatsızlık hisseden grup üyeleri, özel hazırladıkları tepki dolu pankartı bugün antrenman öncesinde Nuri Asan Tesisleri'ne astı. 

13 Mart 2018 Salı 17:20
Taraftarlardan pankartlı tepki 

Samsunspor Haber - Forza Samsun Taraftarlar Platformu üyelerinden kırmızı beyazlı oyunculara büyük tepki. Gaziantepspor karşılaşmasında sergilenen isteksiz futbol ve akabinde alınan kritik yenilgiden büyük rahatsızlık hisseden grup üyeleri, özel hazırladıkları pankartı bugün antrenman öncesinde Nuri Asan Tesisleri'ne astı. 'Geçmişe Hasretle, Size Utanarak Bakıyoruz' yazılı pankartın ardından grup üyeleri yazılı bir basın açıklamasında bulundu. İşte o büyük ses getiren açıklama; "Bugüne kadar taraftarın geneli 'bugün zamanı değil' diyerek yöneticilere, futbolculara, Samsunspor'a sabit gelir sağlamayan kişilere gereken tepkiyi vermedi. Samsunspor formasını yere atanlara, taraftara sırt dönenlere, el kol hareketleri yapanlara örgütlü tepki gösterilmedi. 

HEP SUSTUK ARTIK YETER 

Yönetici de, futbolcu da taraftarın hassas olduğu noktaları es geçti, çiğnedi. Yani taraftar hesap soramadı. En son kulüpten kaçıp, takım bulamayıp, Samsunspor'umuzun da maddi açıdan biraz nefes almasından sonra geri transfer edilen Çağrı ve Ufuk için yapılan 'Ufuk'ta para gözüktü, Çağrı' ın gelsinler' pankartına bazı renktaşlar her zaman olduğu gibi 'ne gerek vardı', 'zaten kadromuz eksik' yorumları getirdi. Sportif açıdan iyi durumda değilken verilen tavizlerden biz bıktık ve bu duruma alışmayacağız. Futbolcu da, yönetici de kulübün sahibinin taraftar olduğunu, taraftarın gönlünden geçer not almaları gerektiğini bilmeli, hissetmeli.

SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE DEĞİLLER 

İşte Gaziantepspor maçı da futbolcuların üstünde taraftar baskısının, bilincinin, sorumluluğunun olmadığını gözler önüne serdi. Sen gidip forması sırılsıklam olmayanlardan, hakkını vermeyenlerden, koşmayanlardan, mücadele etmeyenlerden hiçbir şey olmamış gibi forma istersen futbolcu taraftarın ağırlığını hiçbir zaman üstünde hissedemez. Kulübün değerlerini savunamayan, taraftara yalan söyleyen yöneticilerden deplasman otobüsü, kombine verecek diye karşısına dikilmezsen yönetici de taraftarı bir şey yerine koymaz. Bizim anlayışımız budur ve nettir. Bugün de aynı anlayış doğrultusunda Gaziantepspor maçında oluşan yüz karası tablodan dolayı tepkimizi pankartla gösterdik. Bizim tepkimiz futbolcu grubunadır. ARMAYA küsme gibi lüksümüz yok. Futbolculardan da yarattıkları bu kötü havayı temizleyecek olanların yine kendileri olduğunun bilinmesini istiyoruz."

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 13.03.2018 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Er 2018-03-13 20:28:01

Gaziantebe bilerek isteyerek yenilen bu oyuncu gurubu Turkyenin her yerinde çok konuşuluyor.Genel kanı Samsunlu oyuncuların büyük ihaneti şeklinde

Avatar
Ahmet5561 2018-03-13 21:20:50

Ben derken kızıyordunuz ama yine dicem yazık bu ruhsuzlara verilen paralara toplanan paralara vali beyin zamanına çabasına

Avatar
KÜRŞAT 2018-03-14 03:30:58

HELAL OLSUN O TARAFTARA. UTANMAZ HERİFLERE BAK HELE NE YÜZLE SAMSUNA GELMİŞLER. YEMEYE EKMEK BULAMAYAN İNSANLAR RIZKINI SİZE VERSİN, SİZDE ELİN BEBELERİNE YENİLİP UTANMADAN SAMSUNA GELİN

Avatar
Taraftar 2018-03-13 23:23:32

Yazıklar olsun bu futbolculara ama en büyük yazık büyükşehir belediyesine olsun Ankara,Balıkesir daha bu sene 6milyon TL verdi bizim büyükşehir 2013 den beri 4 milyon verdik diye övünüyor Anakent'e bir senede 6 milyon vermeyi biliyorsunuz vAllaha da billaha da cumhurbaşkanımıza söyleyeceğiz ne varsa ...

Avatar
Veysel Sarı 2018-03-13 22:39:47

Forza taraftarlar gurubu platformuna teşekkür ediyoruz. Gerekli mesajı verdiler. Bolu maçını kazanarak kendilerini aff ettirsinler.Bu şehrin büyük valisi güzel insan Samsunludan daha çok Samsunsporlu olan Valimize her galibiyete 200 bin lira veren iş adamımız Samsunspor sevdalısı Galip abilerini Bolu maçını alarak hediye etsinler.