banner388
banner390
banner410
banner408

Tek sorumlu benim

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, "Birçok bahane yenilgiye etken olabilir ama tüm sorumluluğu kendi üstüme alıyorum. Sahada motivasyonu, organizasyonu, kazanma hırsını sağlayacak kişi benim. Bütün herkesten özür dilerim" dedi. 

banner269

Tek sorumlu benim

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, "Birçok bahane yenilgiye etken olabilir ama tüm sorumluluğu kendi üstüme alıyorum. Sahada motivasyonu, organizasyonu, kazanma hırsını sağlayacak kişi benim. Bütün herkesten özür dilerim" dedi. 

13 Mart 2018 Salı 17:39
Tek sorumlu benim

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Gaziantepspor maçıyla ilgili artık konuşmak istemediğini söyledi. Son kez bu konuyla ilgili konuşan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, "Bu maçın özürü de kabul olmaz. Maçın içini açmaya da gerek yok. Çünkü bir şey anlatılacak bir maç değil. Yüzde 100 kazanmamız gereken bir maçtı. Birçok bahane yenilgiye etken olabilir ama tüm sorumluluğu kendi üstüme alıyorum" dedi. 

LİG DAHA BİTMEDİ 

Sahada motivasyonu, organizasyonu, kazanma hırsını sağlayacak kişinin kendisi olduğunu dile getiren tecrübeli teknik direktör Durmuş, " Herkesten özür dilerim. Oyuncularım adına da herkesten özür diliyorum. Seyircilerimiz bize kızsınlar. Sitem etmekte haklılar ama bizim desteğe ihtiyacımız var. Böyle bir günü asla bir daha yaşamayacağız. Bu bir kazaydı. Bundan önceki maçlarda nasıl coşkulu oynadıysak, bundan sonraki maçlarda da aynı coşkuyu sahaya koyacağız" diye konuştu. 

TELAFİ EDECEĞİZ 


Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş sözlerini şu şekilde tamamladı; "Bu maçın telafisini arka arkaya kazanarak telafi edeceğiz. Takımın içinde çok olumlu ve değerli bir hava var. Oyunculara güvenmemiz lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Onların özgüvenini kaybetmemiz lazım. Çok anlamsız bir şekilde bir bedel ödedik. Bu sorumluluğu üstüme alarak herkesten özür diliyorum".
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Oz 2018-03-13 20:16:58

Benim bu oyuncu gurubuna guvenim yok bunlar takımlarını antepte ligden duşürdü.Bunlarmı Boluyu yenecek

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-03-13 21:09:02 @Metin Oz

Besim hocam biz sonuna kadar seninleyiz ne gorceksek seninle göreceğiz sen baş tacisin sonuna kadar güveniyoruz sen bitanemsin sağol var ol hocam sende insansın herkes hata yapabilir. 12 maç engin hocanın kahrını çekti bu yönetim kimse sana laf

Beğenmedim! (2)
Avatar
smsn 2018-03-14 10:16:22

besim sen git.. daha öncede geldin hiç bir ilerleme göremiyoruz sende.. sen ancak bal liginde eğitim alacak bir antrönörsün samsunspor büyük camia..