banner388

Samsunspor’da birinci gündem teknik direktör  Tamam mı devam mı ?

Yılport Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın bu hafta içinde yönetim kurulu ile yapacağı toplantının ardından teknik direktör İsmet  Taşdemir’in kaderi belli olacak. 

Samsunspor’da birinci gündem teknik direktör  Tamam mı devam mı ?

Yılport Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın bu hafta içinde yönetim kurulu ile yapacağı toplantının ardından teknik direktör İsmet  Taşdemir’in kaderi belli olacak. 

20 Mayıs 2019 Pazartesi 12:50
Samsunspor’da birinci gündem teknik direktör  Tamam mı devam mı ?

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’da birinci gündem maddesi teknik direktör. Mevcut teknik direktör İsmet Taşdemir’in sözleşmesinin devam etmesine rağmen taraftarların yeni sezona farklı bir isimle başlanması konusunda görüş bildirmesi yönetimin işini oldukça zorlaştırıyor. Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın Cumartesi günü İstanbul’da Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ile yaptığı toplantıda ‘devam’ kararı almasından sonra gözler teknik direktör konusunda alınacak karara çevrildi. 

BAŞKAN UYANIK GÖRÜŞECEK

Konuyla ilgili olarak Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ve yönetim kurulunun bu hafta içinde yapacağı değerlendirmenin ardından karar vereceği öğrenildi. Öte yandan yapılan tüm olumsuz eleştirilere rağmen sessizliği koruyan teknik direktör İsmet Taşdemir’in  ise tüm bu yaşananlara nasıl bir tepki vereceği büyük merak konusu. Kulüp Başkanı İsmail Uyanık’ın yönetim kurulu ile yapacağı toplantının ardından İsmet Hoca ile yeni bir görüşme yapacağı ifade edildi.  

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunn 2019-05-20 13:24:10

kesinlikle tamam olmalı suat kaya çok iyi gelir samsunspora

Avatar
Metin 2019-05-20 17:38:35

Ben Yücel Uyara,Celile,Serkana,Ercana, Cenke soruyorum bu İsmet Taşdemir geldiğinden beri Takıma ne verdi.Neden konuşmuyorsunuz neden gerçekleri gizliyorsunuz aldığınız maaş uğruna sesmi çıkaramıyorsunuz.Taşdemirle vedalaşılmalı onu bu şehirde kimse istemiyor.

Avatar
Veysel Sarı 2019-05-20 17:34:13

Şehirde her yerde Taraftarından,Esnafına kadar her kes İsme Taşdemiri Takıma hiç bir katkısı olmadığı için istemiyor.Şayet kalırsa Yönetim Taraftarı Şehri karşısına alacak bu yüzden Takımı bu Ligden ve 1.Ligden direk çıkaracak Yücel Yıldız-Erkan Sözeri-Mehmet Altıparmak Osman Özköylüden biri ile anlaşılmalı

Avatar
Feti 2019-05-20 13:55:40

Kalamaz kalasada swyirci affetmez. Appas yolcu. Bu kadar büyük projelere böyle hocalarmi getirilir..bu liğden cikamaizin tek nedeni hocalar

Avatar
Kemal T. 2019-05-20 15:55:07

Eğer takım top oynasın isteniyorsa Osman Özköylü, takım biraz top oynasın hoca hem de oyuncuların dilinden anlasın deniyorsa Erhan Altın. Onlar da olmaz ise Taner Taşkın.

Misafir Avatar
kaan 2019-05-21 08:57:40 @Kemal T.

hala taner taşkın diyorsun erhan altın diyosun gördük bu teknik direktörleri çöp bunlar

Beğenmedim! (2)
Avatar
Taraf55 2019-05-20 18:54:12

Ben de o olmasın bu olmasın diyeceğim ama yönetime destek olunmalı ve kararlarının arkasında olmalıyız. Her kafadan bir ses çıkıyor ve bu bize camiamıza zarar veriyor bırakın yönetim ne tasarrufta bulunacaksa bulunsun arkadaşlar işlerini daha da zorlaştırıyoruz bu şekilde.

Avatar
Metin55 2019-05-20 22:36:18

İsmet Taşdemir hic bir katkısı olmadı gitmeli gitmiyorsa gonderilmeli hangi yuzle kalmak istiyor.

Avatar
Taraftar 2019-05-20 17:35:29

Tek çare HÜSEYİN KALPAR anlayın artık getirin şu adamı işte götün takım ruhunu nasıl oluyormuş