banner388

Samsunspor’a ceza!

Hafta sonu Samsun’da oynanan Giresunspor karşılaşması sonrası PFDK’ya sevk edilen Samsunspor’a ceza geldi.

Samsunspor’a ceza!

Hafta sonu Samsun’da oynanan Giresunspor karşılaşması sonrası PFDK’ya sevk edilen Samsunspor’a ceza geldi.

21 Aralık 2017 Perşembe 19:46
Samsunspor’a ceza!

Samsunspor Haber - Evinde Giresunspor ile oynadığı ve 2-1 galip geldiği maçta PFDK’ya sevk edilen Samsunspor’a verilen ceza açıklandı.

PFDK’nın açıkladığı ceza metni şu şekilde; "Samsunspor Kulübü'nün, 17.12.2017 tarihinde oynanan Samsunspor - Akın Çorap Giresunspor TFF 1. Lig müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 4 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Samsunspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan batı alt 114 numaralı bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir."

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporCezaPFDK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.