banner388

Canik MHP’de Taze Kan

Yaklaşık 1 buçuk yıldır MHP Canik İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Kemal Saral’ın yerine İşadamı Ahmet Aydın atandı. Bu değişim MHP camiasında taze kan olarak değerlendirildi.

Canik MHP’de Taze Kan

Yaklaşık 1 buçuk yıldır MHP Canik İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Kemal Saral’ın yerine İşadamı Ahmet Aydın atandı. Bu değişim MHP camiasında taze kan olarak değerlendirildi.

21 Aralık 2017 Perşembe 20:14
Canik MHP’de Taze Kan

Samsun Haber - MHP Samsun İl Başkanlığı 2019 yılında yapılacak seçimler öncesinde teşkilatlarda kan değişikliğine gitti. Seçim çalışmaları kapsamımda mahalle teşkilatları ve sandık görevlilerine kadar hızlı ve kapsamlı bir çalışma yapan il teşkilatı Canik İlçesinde ise revize yaparak ilçeye taze kan takviyesi yaptı. İlçe Başkanı Kemal Saral’ın yerine işadamı Ahmet Aydın getirildi.

Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ersu Malkoç tarafından yapılan devir teslim töreninde İlçe Başkanı Kemal Saral’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilirken yeni ilçe başkanı Ahmet Aydın ve yönetimine ise başarılar dilendi.

Görevi devreden İlçe Başkanı Kemal Saral, yapılan görev değişimini ise bayrak yarışı olarak değerlendirerek, “Partim bana bir görev verdi ve arkadaşlarımız ile birlikte bizde 1 buçuk yıldır çalışıyoruz. Bugün yine bana bu görevi veren partim bayrağı daha yukarıya taşıması için Ahmet Aydın arkadaşımızı uygun gördü. Biz bunu bir bayrak değişimi olarak görüyor ve böyle yorumluyoruz. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli bey, İl Başkanımız Taner Tekin ve teşkilatlarımızın her zaman bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim”dedi.

Göreve gelen İlçe Başkanı Ahmet Aydın ise, şunları söyledi ; “İl Başkanımız sayın Taner Tekin beyin bizleri bu göreve layık görmesi ile birlikte bugün Türk Dünyasının bilge lideri Muhterem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin talimatları ile atamamız yapıldı. Burada bir bayrak yarışı yapacak ve bize teslim edilen bayrağı daha yukarı taşıyacağız. Bugüne kadar bu görevi sürdüren ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler yine beraber el ele çalışmalarımızı yaparak Canik’in burçlarına 3 hilal sancağı dikmek için çalışacağız. Başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey olmak üzere İl başkanımızın emrinde çalışmalarımızı yapacak birlik beraberliği sağlayacağız. Milliyetçi Hareket Partisinin köklü ve sağlam bir kadroya sahip olduğu Canik’te bütün dinamikleri harekete geçirecek, geçmişte MHP’nin hizmetleri ile tanışık olan bu ilçenin yeniden benzeri hizmetleri fazlasıyla alabilmesi için halkımızın teveccühünü kazanmaya çalışacağız”

Son Güncelleme: 22.12.2017 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep çelk çiftlik defaçto 2017-12-21 23:24:32

tebrık ederım kardeşim

Avatar
canikli 2017-12-22 07:44:28

işi çok zor

Avatar
misafir 2017-12-22 10:34:00

hayırlı olsun