banner388

Samsunspor Şampiyonluk Şöleni Biletlerinde DAMPİNG 

Yılport Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, şampiyonluk kutlaması biletlerin öğrencilere yüzde 20 indirimli ve 0-7 yaş arası çocuklara ücretsiz olacağını söyledi. 

Samsunspor Şampiyonluk Şöleni Biletlerinde DAMPİNG 

Yılport Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, şampiyonluk kutlaması biletlerin öğrencilere yüzde 20 indirimli ve 0-7 yaş arası çocuklara ücretsiz olacağını söyledi. 

03 Mayıs 2023 Çarşamba 12:03
Samsunspor Şampiyonluk Şöleni Biletlerinde DAMPİNG 

Samsunspor Haber - 11 yıllık Süper Lig hasretine son veren Samsunspor, şampiyonluğunu 7 Mayıs Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda görkemli bir organizasyonla kutluyacak. Kulüp tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda organizasyona ait tüm detaylar paylaşılmıştı. Ünlü sanatçılar İrem Derici, Özcan Deniz ve Sefo'nun sahne alacağı konserde bilet fiyatları Kuzey - Güney tribün 250TL, Doğu Alt-Üst tribün 400 TL, Batı Üst tribün 550 TL, Batı Alt tribün 600 TL ve VİP tribünü 1000 TL olarak açıklanan fiyatlara gelen yoğun tepkiler üzerine kulüp gerekli hassiyeti gösterdi. 

SOYKAN AÇIKLADI 

Salim Yıldız'ın sunduğu '55. Dakika' programına katılan Yılport Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, 7 Mayıs'ta, 19 Mayıs Stadyumu'nda ünlü sanatçıların sahne alacağı şampiyonluk kutlaması biletlerinin öğrencilere yüzde 20 indirimli olacağını ve 0-7 yaş çocukların ücretsiz giriş yapabileceğini söyledi. Soykan, "Başkanımız her zaman öğrencilere ve eğitime desteklerini sürdürüyor. Bu bağlamda da öğrenci kardeşlerimizi düşünerek, stadyumdaki kutlamalara yüzde 20 indirim yapılması talimatını verdi. 

HERKESİ BEKLİYORUZ

Bilet satışlarının sosyal medyada az olduğu iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Biletlerimize güzel bir ilgi var. Özellikle sivil toplum kuruluşları, belediyelerin toplu bilet alımları söz konusu. Bu organizasyonda da yine el birliği ile herkese Samsunspor taraftarının gücünü göstermemiz gerekiyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2023-05-03 12:18:30

Şampiyonluğu kutlamak için mi bu kadar pahalı bilet satılıyor?
Yahu kutlamalar için seyirciden para alınır mı?
Neden ücretsiz yapılmıyor? Zaten bu kadar pahalı girş bileti olduğu için çok az bilet satılmış.
Başkanımız bu konuyu bir daha düşünmeli, bu Hayat pahaliliginda cefakar seyircimiz bu ücrete bilet alıp stada gelmez.Bizden söylemesi.

Avatar
2023-05-03 21:31:58

Başkan seni iyi anlıyorum, ams şampiyonlar liginde değiliz bunun farkında olmalısın! Senin bu fiyat tarifen ancak ve ancak süper lig şampiyonu olduğumuzda ilgi görür! Bu şekilde % 50 bile dolmayacaktır Başkan ama yıllarca maça gelen taraftarı unutma

Avatar
serdar ali 2023-05-06 13:27:39

başkanım sizi de anlıyorum ama inanın yerel gönüllü sanatçılarımızla harika organizasyon olurdu bu kadar pahalı biletlere de gerek kalmazdı!

Avatar
Serkan 2023-05-06 20:06:37

Bence bedava olmazi lazim samsunspor icin yapdiginiz ayip bir ts olamadiniz ts şampiyon oldu ve kullama bedava yapdi

Avatar
Murat çakır 2023-05-07 06:34:20

Açın bütün kapıları