banner388

Samsunspor mars etti 2-0

Samsunspor, baştan sona büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Eyüpspor’u İrfan Başaran ve Bahattin Köse’nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlı ekipte, Savaş Yılmaz kırmızı kart gördü. 

Samsunspor mars etti 2-0

Samsunspor, baştan sona büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Eyüpspor’u İrfan Başaran ve Bahattin Köse’nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlı ekipte, Savaş Yılmaz kırmızı kart gördü. 

22 Eylül 2018 Cumartesi 18:02
Samsunspor mars etti 2-0

Samsunspor Haber – Samsunspor, Eyüpspor karşılaşmasında çok önemli bir galibiyetin altına imza attı.  Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan müsabakaya kırmızı beyazlılar etkili başladı. İlk dakikalarda orta sahada üstünlüğünü eline geçiren Samsunspor,ilk devrenin son saniyesinde İrfan Başaran’ın muhteşem plase golüyle ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. 

BAHATTİN AÇILIŞI YAPTI

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Samsunspor, çok akıllı bir oyun sergiledi. Rakibinin sert futbolunu pas yaparak eriten kırmızı beyazlılar, ikinci gol için baskısını artırdı. Bu dakikalarda orta sahada yaşanan bir pozisyonda Savaş Yılmaz ikinci sıra karttan kırmızı kartla oyundan çıktı. Son 20 dakikayı 10 kişi oynayan Samsunspor, buna rağmen son dakikalarda Bahattin’in golüyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2018-09-22 21:33:41

Taner Taşkına bir tavsiyem var. Rakikiplerimizi bir izlesin neden hala takım olamadığımız için öz eleştirisini yapsın ben Sariyerin çok kaliteli takım olduğunu seyrederek gördüm Kadro kalitesi olarak bizden geride ama çok etkili oynuyorlar Sancaktepe,Sariyer,Kastomonu,Bodrum bizden daha iyiler.Takımda her oyuncu kendine ceki duzen vermeli formayı hak edenler giymeli bizim gurupta 6 zorlu takım var kırmızı gurup cok zayıf Menemen,Karagümrükten biri şampiyon olur.Bizde Sariyer,Sancaktepe bu gunku duruma göre bizden avantajlı

Avatar
Ali 2018-09-22 20:05:39

Aldanmayın arkadslar oynadığımız futbolla bu ligde bir şey olmaz siz bir maç kazanıp takımı efsane yaparsanız sizde sakşakçılık yapıyorsunuz gazetecilik Samsunsporlular yapılan yanlışlıklara sessız kalmak değildir

Avatar
Mustafa 2018-09-23 02:45:58

Metin kardeşime tavsiyem;
Kırmızı grup zayıf diyor... Orda Samsunlu teknik sdamların çalıştırdığı Tuzlaspor var. 4 maçta 10 puanları var. Güzel başladılar. Tebrik ederiz Onları..
Bizim takıma dönersek bizim bu kadar takımı sahip çıkan seyirciye rağman iyi başlangıç yapamadık. Ama bir şey de kaybetmedik..Samsunspor’da önceki yıllarda olmayan maddi imkansızlık bitti gibi...ancak teknik yönetimde sıkıntı var gibi.. İlerki haftalarda buda aşılırsa başarı gelir yoksa işimiz zor..
En büyük hatamız kendimizi erken şampiyon ilan ettik. Kesinlikle Samsunspor diğer takımlardan daha iyi bir takım değil..Evet yanlış yazmadım. Kesinlikle rakiplerden iyi değiliz..
Ams muhteşem seyirci desteğimiz var. Olursak seyirci desteği ile bir şampiyon olacağız.
Saygılarımla..

Avatar
Mustafa Kaplan 2018-09-23 21:36:05

Yönetimde bir sıkıntımız yok taraftarın hiç olmadığı kadar yönetimi ve yönetim kuruluna çok büyük saygısı var yüksek maalesef futbolcu arkadaşlarımız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim