banner388

Samsunspor'da devre arası hareketli geçecek

Yılport Samsunspor Sportif Direktör Yardımcısı Ercan Koloğlu, devre arasında yapılması muhtemel transferler noktasında teknik ekiple koordineli olarak çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Samsunspor'da devre arası hareketli geçecek

Yılport Samsunspor Sportif Direktör Yardımcısı Ercan Koloğlu, devre arasında yapılması muhtemel transferler noktasında teknik ekiple koordineli olarak çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

27 Kasım 2018 Salı 10:53
Samsunspor'da devre arası hareketli geçecek

Yılport Samsunspor Sportif Direktör Yardımcısı Ercan Koloğlu, devre arasında yapılması muhtemel transferler noktasında teknik ekiple koordineli olarak çalışmalırını yürüttüklerini söyledi. Bazı isimler üzerinde yoğunlaştıklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktör Yardımcısı Koloğlu, "Birkaç takviye yapacağız. Bu konuda isimleri masaya yatırdık. Hocamızın da onayını aldıktan sonra devre arasında düğmeye basacağız” diye konuştu

YENİDEN KAZANMAK GÜZEL 

Yılport Samsunspor'un efsane kaptanı Ercan Koloğlu, bu ligin gerçeklerine uygun oynadıklarını diğer takımların Samsunspor ile oynarken ekstra motivasyonlu bir şekilde sahaya çıktığını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktör Yardımcısı Koloğlu, "İki hafta aradan sonra yeniden galip gelmek güzel. İlk yarıda kalan tüm maçları kazanıp devreye lider girmeyi istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de var. Taraftarlarımızdan takımlarını sabırla desteklemelerini istiyoruz” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil Saka 2018-11-27 11:03:20

Şampiyon olacaksak içerde dışarda kazanacak kadro olmalı bizim sorunumuz forvette iki tane Gol becerisi yüksek oyuncu alınmalı Sakaryaspor durdurulamaz bir futbol oynuyor bu yüzden bizimde etkili Golcülerimizin olması gerekiyor.

Avatar
bahri 2018-11-27 11:08:57

yapacaginiz çok kolay muhammet beşir samsunsporda oynamıyor onu gönderin trabzona... kaleci furkandan kurtulduk hep yedek dursun iki forvet bir orta saha alın takıma.devre arasında..

Avatar
Mustafa 2018-11-28 01:02:53

Samsunspor direkt çıkamaz. Ekip hikaye

Avatar
Orhan 2018-11-27 21:42:09

Sakaryaspor'u yeneceğiz hiç şüpheniz olmasın.

Avatar
Musa 2018-11-28 13:34:21

Sen kendi sahanda keçiöreni yenemedin.De get Sakaryayı nasıl yeneceksin.Hayal kurmakta üstümüze yok.
Tek rakibimiz Sakaryaspordur.Devre arası çok iyi transferler yapıp liderlik için büyük bir ihtimalle Sakaryasporla mücadele edeceğiz.İki hafta sonra Sakaryadayız.Bir puan bile büyük başarıdır.Ukalalık yapmadan haddimizi bilirsek 1 puan alabiliriz belki.

Avatar
avni 2018-11-28 20:07:08

Samsun egerzonguldaksporl Onur eriş in transferini bitirdiyse çok iyi transfer yaptı derim. Adam kanattan takımını resmen sürüklüyor.Cok iyi adam seyirci bu adama mest olacak.inşAllah başka takımlara kaptırmayız derim..