banner388

Samsun'da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

Samsun merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 8 kadın gözaltına alındı.

Samsun'da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

Samsun merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 8 kadın gözaltına alındı.

27 Kasım 2018 Salı 11:09
Samsun'da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

Samsun merkezli İstanbul'un da aralarında bulunduğu 4 ilde FETÖ soruşturmasında polis mahrem sorumlularının eşlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 kadın gözaltına alındı. 

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah Samsun merkezli İstanbul, Konya ve Tokat illerini de kapsayan örgütün polis mahrem sorumlularının eşlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonlarda 8 şüpheli kadın gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan kadınların kocalarının polis mahrem sorumlusu oldukları ve daha önce gözaltına alındıkları öğrenildi. Şüphelilerin ev hanımı, FETÖ'ye münazır kurumlarda çalışan personel ve öğretmen oldukları da kaydedildi. ByLock ve Eagle kullandıkları iddia edilen şahısların Bank Asya katılım hesaplarının bulunduğu, FETÖ'ye münazır dernek ve sendika üyelikleri olduğu tespit edildi.
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kartal 2018-11-27 16:09:05

Bitmedi geyiğiniz

Avatar
vatandaş 2018-11-27 20:48:22

ASIL FETOYA HİZMET EDENLER .MAHKEMELERDE BERAT ETTİ..