banner388

Samsunspor 0-1 Adana Demirspor

Samsunspor Yeni Samsun19 Mayıs Stadyumu’nda konuk ettiği Adana Demirspor karşısında 1-0 mağlup oldu.

Samsunspor 0-1 Adana Demirspor

Samsunspor Yeni Samsun19 Mayıs Stadyumu’nda konuk ettiği Adana Demirspor karşısında 1-0 mağlup oldu.

25 Ağustos 2017 Cuma 22:12
Samsunspor 0-1 Adana Demirspor

Samsunspor Haber-Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada konuk ekip tek gol ile Samsunspor’u mağlup etmeyi başardı. Adana Demirspor’un tek gölünü ise 14. Dakikada Ndip Tampe kaydetti. 

Haftaya 4 puanla giren Samsunspor 3. hafta açılış maçından puan çıkartamayarak aynı puanda kaldı. Rakip takım Adana Demirspor ise 3 puan alarak puanını 4’e yükseltti. 

Karşılaşmayı yöneten hakem Çağatay Şahan kırmızı kartına hiç boş vurmazken sarı kartını 7 defa kullandı. Samsunspor’da, Çağrı Ortakaya, Chibuike sarı kart gördü. Adana Demirspor’da ise Ndip Tambe. Yiğitcan Erdoğan, Sezer Özmen, Yiğit İncedemir, Atabey Çiçek kart gören oyuncular oldu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan. Altin 2017-08-25 22:58:48

Forvet. Ihtiyacimiz. Var

Avatar
Ahmet gonca 2017-08-25 23:26:51

Takim hucuma cikamiyor cogalamiyor kanatlar sıfir yok bu takima forfet sart kesinlikle ahmet burak solakel neden oynamiyor neden gokay neden oynamiyor muhammet besir ortada yok samaras sifir sıfır bu adami neden aldiniz bu adam hali sahada oynar ancak bu gece butun umutlarimizi maf ettiniz takima olan guvencemiz yiktiniz tm yenilirsin olur ama takimda hic bir sey yok

Avatar
Hüseyin Özkan 2017-08-26 11:36:44

Bir Eskişehirspor taraftarıyım. Çok kaliteli bir takım kurmuşsunuz, kesinlikle şampiyonluğa oynar. Ancak bu teknik adam ile işiniz çok zor. Hep kabahati başkasında arar. Hakemlere çamur atar. Hocalığı yetersiz. Takımı iyi çalıştıramaz. Onun takımı ikinci yarı oyundan düşer. Geçen yıl biz neler çektik. Allah yardımcınız olsun. Yol yakınken gereğini yapın derim. Dost tavsiyesi