banner388

Rekabet başarıyı getirecek 

Samsunspor'un tecrübeli sol beki Ahmet Burak Solakel, "Takım içinde artan rekabetin bizi sezon sonunda mutlu sona ulaştıracağına inanıyorum" dedi.

Rekabet başarıyı getirecek 

Samsunspor'un tecrübeli sol beki Ahmet Burak Solakel, "Takım içinde artan rekabetin bizi sezon sonunda mutlu sona ulaştıracağına inanıyorum" dedi.

04 Temmuz 2017 Salı 15:36
Rekabet başarıyı getirecek 

Samsunspor Haber - Ahmet Burak Solakel yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Geçen sezon devre arasında Yeni Malatyaspor'dan transfer edilen tecrübeli futbolcu, formunun zirvesinde şanssız bir sakatlık yaşamış ve sezonu çok erken kapatmıştı. Tedavi sürecinin çok iyi geçtiğini ve tamamen iyileştiğini dile getiren Ahmet Burak Solakel, "Bu sezon hem benim hem de Samsunspor için çok güzel geçeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu. 


POZİTİF HAVA YAKALANDI

Takım içinde çok iyi bir hava yakaladıklarını vurgulayan kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli sol beki, "Rekabetin üst düzeyde yaşanacağı zorlu bir çalışma dönemi bizi bekliyor diyebilirim. Her bölgenin en az iki tane talibi var. Bu durumun takımın başarısına direkt olarak etki edeceğine inanıyorum. Taraftarlarımız yeni sezonda yepyeni başarıdan başarıya koşan bir takım izleyecekler. Bunu şimdiden söyleyebilmek mümkün" diye konuştu. 


ZORLU BİR MARATON

Rakiplerinden çok kendilerinin neler yapabileceğinin önemli olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı oyuncu, "Samsunspor futbol potansiyeli büyük bir şehir. Bende dahil tüm takım arkadaşlarım daha fazla sorumluluk alıp takımımızı hedeflediği yere getirmek istiyoruz. Bunun için gerekli ön hazırlığımızı da yapıyoruz. Teknik direktörümüz Alpay Özalan'ın takıma kattığı pozitif havayı da göz ardı etmemek gerekiyor. Kısa süre olmasına rağmen takım içindeki birlik ve beraberlik gelecek günlerin habercisi niteliğinde" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-07-04 16:05:04

Ahmet kardesim allahim bir daha sakatlik vermesin seni cok seviyoruz sen bizi biliyorsun bizde seni cok guzel isler yapacagini biliyoruz sana cok guveniyoruz rabbim hepinizin yolunu acik eylesin şampiyon olalim yer yerinden oynasin basarilar