banner388

Melih Okutan'dan ilk açıklama...

"Şampiyonluk yaşamaya geldim"

Melih Okutan'dan ilk açıklama...

"Şampiyonluk yaşamaya geldim"

07 Ağustos 2021 Cumartesi 12:12
Melih Okutan'dan ilk açıklama...

Samsunspor'un Kayserispor'dan renklerine kattığı Melih Okutan, "Büyük ve köklü camialarından biri olan Samsunspor’a transfer olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum" dedi.  
Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor’un yeni transferi Melih Okutan, kendisini 3 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra, ”Ülkemizin en büyük ve köklü camialarından biri olan Samsunspor’a transfer olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Şampiyonluk yolunda elimden gelenin en iyisini yapacağım ve inşallah hep beraber mutlu sona ulaşacağız” dedi.


MELİH OKUTAN KİMDİR ? 

1 temmuz 1996 izmit doğumlu Melih Okutan, Fenerbahçe altyapısında başladığı futbol hayatında sırasıyla Anadolu Üsküdar, Boluspor ve Kayserispor formalarını giymişti. Okutan görev aldığı 204 resmi maçta toplam 58 gol atma başarısı gösterdi.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 07.08.2021 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.