banner388

Maç sonucu: Samsunspor-0 Bandırmaspor-1

Kırmızı beyazlılar için hüsran! Bandırmaspor karşılaşmasında gol bulamadı.

Maç sonucu: Samsunspor-0 Bandırmaspor-1

Kırmızı beyazlılar için hüsran! Bandırmaspor karşılaşmasında gol bulamadı.

02 Nisan 2022 Cumartesi 22:29
Maç sonucu: Samsunspor-0 Bandırmaspor-1

Play Off'a kalmak umduyla mücadele eden Yılport Samsunspor - Bandırmaspor karşılaşmasında avantajı yakalayamadı. Saat 20.30'da başlayan karşılaşmada maç sonucu Yılport Samsunspor Bandırmaspor karşısında 1-0 mağlup oldu.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporBandırmaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutsuz 2022-04-02 22:44:19

Ruhsuzlar ordusu play ofa kalsa bile ne yapacak bu takım boş

Avatar
Akif 2022-04-02 23:47:25

Rüya Bitti Herkeze Günaydın . Sırf Stada seyirci gelsin diye insanların bir bölümünü Pleyofa kalacağız diye inandırdılar Oysaki Bu takımın böyle bir şans yakalaması bu sporcu kadrosuyla mümkün değildin....

Avatar
Mutlu 2022-04-03 04:22:38

Umudum tukendi bitiyor, ardina bakmadan gidiyor, soylemeye dilim varmiyor, soylediler yandim kul oldum.

Avatar
Dede 2022-04-03 10:49:03

Samsun spor yanlış bir teknik direktöre teslim bir. Samsun sporda oynayan futbolcular kafasına göre takılıyor iki. Başkan ve yönetimde futboldan anlayan tribünden yanlışı gören yok. Ben bu takımın ilk 6 ya giremeyeceğini takımın santrafor unun olmadığını yaz mıştım. Transfer olsun diye pili bitmiş yabancıların alınması yanlıştır. Samsunspor da ben sag bek sol bek ileri çıkıp orta yapan görmedim. Futbol mücadeleoyunudur al boştakine ver dur. Bunu görüp uyarmayan teknik ekip zayıf. Aşkaa yağcılık yapanlar varsa yanlış yapıyorar. Bu siyasettede böyledir.