banner388

Kırmızı beyazlılar, Sırp forvet ile anlaştığını duyurdu...

Alen Melunovic Samsunspor'da 

Kırmızı beyazlılar, Sırp forvet ile anlaştığını duyurdu...

Alen Melunovic Samsunspor'da 

07 Ağustos 2021 Cumartesi 15:19
Kırmızı beyazlılar, Sırp forvet ile anlaştığını duyurdu...

Bugüne kadar bir çok ismin gündeme geldiği forvet transferinde kırmızı beyazlı ekip, Sırbıstan 1. Ligi'nden Alen Melunovic'i transfer etti. 


Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, uzun çalışmalar neticesinde aradığı forveti buldu. Bugüne kadar birçok ismin gündeme geldiği forvet transferinde kırmızı beyazlı ekip, Sırbıstan 1. Ligi'nden Alen Melunovic'i transfer etti. 1.91 boyundaki Sırp forvetin bonservisi elinde bulunuyordu. 31 yaşırdaki oyuncu forvet arkası ve sağ kanatta oynayabiliyor. Kırmızı Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; "Kulübümüz son olarak Sırbistan 1.Ligi’nde FC Napredak Kruševac forması giyen Sırp forvet oyuncusu Alen Melunovic ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmıştır" denildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 07.08.2021 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RECEP Hollanda 2021-08-07 15:42:12

Nerde bedava işe yaramaz futbolcu varsa topladık başkanımız zengin ama paraya kıyamıyor Eyüpspor kadar olamadık, yazık.