banner388

Samsun'da korkunç kaza...

Ankara'dan Ordu'ya fındık toplamak için yola çıkan aile Samsun'da kaza yaptı; 1 ölü, 3 yaralı.

Samsun'da korkunç kaza...

Ankara'dan Ordu'ya fındık toplamak için yola çıkan aile Samsun'da kaza yaptı; 1 ölü, 3 yaralı.

07 Ağustos 2021 Cumartesi 16:30
Samsun'da korkunç kaza...

Ankara'dan Ordu'ya fındık toplamak için giden aile Samsun'da bir aracın kendilerini sıkıştırması sonucunda refürüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada 70 yaşındaki anne Emine Demirbaş hayatını kaybederken araç sürücüsü Nazlı Atik ile çocukları 9 yaşındaki Kerem Atik ve 5 yaşındaki Görkem Atik yaralandı. 


Nazlı Atik idaresindeki 06 MCU 47 plakalı araç bir kamyonun kendisini sıkıştırmasıyla aydınlatma direğine çarptı. Araç içersinde sıkışan Emine Demirbaş önce ağır yaralı bir halde kurtarılmayı beklendi. 112 ekiplerinin olaya müdahale etmesiyle Emine Demirbaş sıkıştığı yerden kurtaldı fakat sedyeye alındığı sırada vefat ettiği anlaşıldı. 


Öndeki araçta bulunan Emine Demirbaş'ın oğlu Aziz Demirbaş ve eşi Behiye Demirbaş oğulları Kaan Demirbaş kazanın olduğunu görür görmez araçlarından inerek yardıma koştular fakat annelerinin cansız bedeni ile karşılatılar. Emine Demirbaş'ın oğlu Aziz Demirbaş "Annem" diye feryat ederken torunu Kaan Demirbaş  cesset torbasına konulmak istenilen yaşlı kadının bedenine sarılıp ağladı ve babaanesinin cansız bedeninden ayrılmak istemedi.
Polisler kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 07.08.2021 16:35
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.