banner388

İstifa et Engin Hoca

Samsunsporlu taraftarlar, göreve geldiği ilk günden itibaren beklentilere karşılık veremeyen teknik direktör Engin İpekoğlu’nun istifa etmesini istiyor. Tecrübeli teknik adamın bu konuda ki kararını Vali Osman Kaymak ile yapacağı görüşmeden sonra vereceği öğrenildi.

İstifa et Engin Hoca

Samsunsporlu taraftarlar, göreve geldiği ilk günden itibaren beklentilere karşılık veremeyen teknik direktör Engin İpekoğlu’nun istifa etmesini istiyor. Tecrübeli teknik adamın bu konuda ki kararını Vali Osman Kaymak ile yapacağı görüşmeden sonra vereceği öğrenildi.

23 Ocak 2018 Salı 10:37
İstifa et Engin Hoca

Samsunspor Haber – Samsunspor’da teknik direktör Engin İpekoğlu, istifa edecek mi ? Gazişehir Futbol Kulübü ile oynanan müsabakada sergilenen futbol ve akabinde alınan 3-0’lık yenilgi bardağı taşıran son damla oldu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, daha maç sona ermeden sosyal medyadan teknik direktör İpekoğlu’nun Samsun’a dönmeyerek orada istifa etmesini istediler.

TARAFTAR MEMNUN DEĞİL

Kırmızı beyazlı ekipte göreve geldiği ilk günden bugüne kadar futbol ve saha sonuçları anlamında beklentilere cevap veremeyen tecrübeli teknik direktör Engin İpekoğlu’nun taraftarların istifa çağrısına nasıl karşılık vereceği bekleniyor. Öte yandan İpekoğlu’nun yakın çevresine Vali Osman Kaymak ile son konuştuktan sonra duruma göre istifa edebileceğini söylediği öğrenildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 23.01.2018 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2018-01-23 12:02:49

Ben böyle bir adam görmedim bir insanda gurur olur bu bizim çektiğimiz nedir ya ya yolculardan çekiyoruz yada hocalardan bir liraya ihtiyaç varken boşuna parayı bu adamlara car cur ediyoruz yazık erhan altun besim durmuş varken yazık değilmi

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-23 12:07:31

Samsun spora bir şey veremeyeceği görülmüştür. İstifa etmedi gerekir.
İster hoca ol ister futbolcu amacın basarili olmaktır, bunu basaramiyorsan çekip gitmeyi bileceksin. Samsun Halkı da takımına sahip çıkıp Transfer Tahtası mutlaka açılmalı.Biz Bu defansla her takıma yeniliriz.

Avatar
Ahmet gonca 2018-01-23 12:08:04

Birileri artık bu gidişata bir dur demesi lazım birinin ön plana çıkması lazım artık durum iyi değil birilerinin masaya vurma zamanı geldi hücum etkinliği takımın iyi değil goksu ahmet cebe enes erkan sıfır bi şamata vardı helal olsun samarasa

Avatar
Ahmet gonca 2018-01-23 12:24:48

Ayite cibuke angan fasari goksu yok erkan yok ne olacak böyle sen nasıl bir hocasını arkadaş hoca olarak hic mi bu takıma müdahele edemiyorsun bu kadar aci misin kardeşim ya kendini düzelt yoksa biz seni göndermesini biliriz bu takimdan

Avatar
Kalem34 2018-01-23 13:42:32

Hocaya sallamak kolay nasıl olsa. Engin Hoca takımı ligde tutabilrse yeterli ve başarılıdır. Yerine kim gelse aynı hedefe odaklanacaktır.
Oyuncu topluluğu yetersiz öncelikle. Ya yaşlı , ya yetenekleri sınırlı ya yerinde oynamıyor veya oyun kurgusu özelliklerine müsait değil. Malzeme bu.
Ercan'ın her oynadığı maçta pozisyon bilgisizliği veya yeteneksizliği yüzünden basit goller yiyoruz. Chibuke ince işler yapmaya çalışıyor hep hüsran.
Uygun şekilde top alamayan santrafor göze batıyor , boşuna dolaşıyor.Uzatmayalım.
Ligde kalmaya bakalım. Bütçe meselesi bu.Kolay yoldan mucize yok bu işlerde.

Avatar
samsun 2018-01-23 13:44:52

bunda yüz yok.. gitmez

Avatar
erhan.. 2018-01-23 14:37:21

Bu hocadan samsunspora bi hayır gelmez.Bizim mahalle takımına bile bu çömez engini almayız.Bunun istifasını beklemicekler , kapı dışarı atıp kovacaklar.Yüzsüz bi adam bu utanmaz...

Avatar
erhan.. 2018-01-23 15:03:44

Ne istifası bu yüzsüz adam hiç istifa eder mi?