banner388

“Hakemin kötü yönettiği, bizim iyi oynadığımız bir maçı kaybetmek üzücü”

Samsunspor bu akşam oynadığı Adana Demirspor karşılaşmasının ardından Teknik Sorumlu Alpay Özalan basın toplantısında konuştu.

“Hakemin kötü yönettiği, bizim iyi oynadığımız bir maçı kaybetmek üzücü”

Samsunspor bu akşam oynadığı Adana Demirspor karşılaşmasının ardından Teknik Sorumlu Alpay Özalan basın toplantısında konuştu.

26 Ağustos 2017 Cumartesi 00:28
“Hakemin kötü yönettiği, bizim iyi oynadığımız bir maçı kaybetmek üzücü”

Samsunspor Haber-Alpay Özalan, iyi bir oyun oynadıklarını ancak hakemin kötü yönetimi yüzünden kaybettiklerini, ön tarafta baskı yaptıklarını ancak buldukları fırsatları göle çeviremediklerini dile getirdi.

Özalan: “Penaltı pozisyonunun ardından oyuncularımda moral ve motivasyon düşmesi yaşandı. Daha sonra da oyuncumuz sakatlandı. Oyuncu sakatlandıktan sonra da oyuncumuzu içeriye alamıyoruz. Kontradan yediğimiz bir golün ardından gol atmak için bütün şartları kullandık. Özellikle ön tarafı güçlendirdik. Çok gol pozisyonuna girdik. Bunları kesinlikle gole çevirmemiz gerekiyordu. 1 pozisyonu gole çevirebilseydik, burada daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Hakemin ikinci sarı kartları kullanmaması ve rakibi eksik bırakmaması onları olumlu etkiledi. Sezer’in kesinlikle 2. sarı karttan atılması gerekiyordu. Hakemin kötü yönettiği, bizim iyi oynadığımız bir maçta mağlup ayrılmak çok üzücü. Ön tarafı güçlendirdikten sonra kanatları kullanamadık. Defans arkasına atılan toplara reaksiyon gösteremedik. Kendi sahamızda mağlup olmak çok üzücü bir durum”  ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burakk 2017-08-26 16:40:38

böyle bahanelerle ilk yarıyı kaparız. Bitime 5 6 hafta kala da şehir uyuma takımına sahip çık gazıyla takımı ligde tutmaya çalışırız . Her sene aynı senaryo

Avatar
Mustafa Keskin 2017-08-26 09:12:24

Ben başka maçmı seyrettim anlamıyorum,hakem iyi değildi tamam,ama takım topmu oynadı,gol kontradan gelmiş ne kontrası,adam 5 tane savunma oyuncunu ipe dizdi boştaki oyuncusuna topu çıkardı gol attı,geç bu işleri hoca,bir oyuncu sakatlandı bahane yapıyorsun,iyi o oyuncu bir ay sahaya çıkmasa galip gelemeyecekmiyiz,bu takım sana ağır geldi hoca ve bu takımı şampiyon yapmak senin yapabileceğin iş değil,bu işi bir an önce yönetimin bitirmesi lazım geç kalmadan,sen Samsunspora 5 gömlek ufak geliyorsun,yazık o sıtada gelen seyirciye yazık,yazık Samsunspora ,yönetim başarılı olmak istiyorsa bu milli maç arasında bu hocayı göndersin yoksa geç olacak,biz taraftarlarda her maçta 9 doğururuz 10 maç sonrada gazozuna maç yaparız, tabi düşme korkusu yaşamazsak.