banner388

Erkurt Tutu: İstifa etmeyi düşünmüyorum 

Divan Kurulu ile yaptığı görüşmede başkanlık görevine devam edeceğini açıklayan Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, işlerin düzeltilmesi için camiadan devre arasına kadar süre istedi. 

Erkurt Tutu: İstifa etmeyi düşünmüyorum 

Divan Kurulu ile yaptığı görüşmede başkanlık görevine devam edeceğini açıklayan Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, işlerin düzeltilmesi için camiadan devre arasına kadar süre istedi. 

01 Aralık 2017 Cuma 10:40
Erkurt Tutu: İstifa etmeyi düşünmüyorum 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Başkan Erkurt Tutu'nun istifa edip etmeyeceği belli oldu. Divan Kurulu ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, herşeyin güzel olacağını ve kendisine devre arasına kadar süre verilmesini istedi. Sezon başından bu yana sürekli olarak yaşanan sakatlıkların sportif anlamda başarılarını baltaladığını iddia eden Başkan Tutu, "Devam eden çalışmalarımız sonrasında ikinci devrede herkesin bambaşka bir takım izleyeceğini sözünü veriyorum" diye konuştu. 

TUTU DESTEK İSTEDİ 

Divan Kurulu ile yaptığı toplantıda herkesten biraz daha sabırlı olmalarını isteyen kırmızı beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, "Yönetim olarak geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Samsunspor'un bu sezon Süper Lig hedefini gerçekleştirebilmesi noktasında tüm imkanlarımızı seferber ettik. İnşallah her şey güzel olacak taraftarlarımızdan takımlarına güvenmelerini istiyoruz. Özellikle Eskişehirspor ve Denizlispor karşılaşmaları bizim için büyük önem taşıyor. Şimdi birlik beraberlik zamanı" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 01.12.2017 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali er 2017-12-01 11:09:13

bay erkut tutu iki sezondur yaptığın akıl almaz yanlışlar gereksiz yerli yabancı oyuncu transferleri kulubu bu çıkmazlara sürükledin bak şimdi oyunculara personele alacaklarını ödeyemiyorsunuz.ortada başarıda yok her şeyin fiyasko sen bu kadar başarısız bir adam değildin ama bu yanlışları tüm samsun medyasının uyarılarına rağmen yapman senin iyi niyetli olmadığını gösteriyor. aldığın tüm işe yaramaz yabancı oyuncuların paralarını cebinden ödemelisin seni taraftar ancak böyle affeder. Kone ihanetini unutmadık sen git futbolu brakan Samaras ve diğerlerini al paraları hep aynı menejerler alıyorsa bu işlerde çok soru işaretleri var çok şimdi bunlar konuşuluyor.

Avatar
ozcan 2017-12-01 15:15:05

ya kardesm sen bu takimda n buldun Allah askina ya birak git buda bi adamliktr yaa acik acik soylluyom caliyonmu kardesm bu takimi Allah askina birak yaa

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-01 20:07:21

Sn.Tutu nun bırakması Samsun spor için bir Kaos olurZira ben adayim diyen birileri de maalesef yok.Biz bu sene Şampiyonluktan Vazgeçtim.Yeterli bu sene Kulübün Borçlarının bitirilmesidir.Bunu başarırsa bu da Kulübümüz adına çok önemlidir.