banner388
banner390
banner410
banner408

Denizlispor'un çirkin planı

Samsunspor’un rakipleri arasında yer alan Denizlispor cephesinden ilginç açıklama geldi.

banner269

Denizlispor'un çirkin planı

Samsunspor’un rakipleri arasında yer alan Denizlispor cephesinden ilginç açıklama geldi.

22 Mart 2018 Perşembe 12:29
Denizlispor'un çirkin planı

Samsunspor, Haber -Adanaspor, Adana Demirspor, Denizlispor  ve Eskişehirspor, küme düşecek son takım olmamak için nefes nefese mücadele içerisinde yer alırken bitime 6 hafta kala stratejik hamlelerde ardı ardına yapılıyor. Heyecanın tavan yaptığı haftalara girilirken Denizlispor cephesinden dikkat çekici açıklama geldi. Denizlispor Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul, Samsunspor veva Adanaspor’un küme düşeceğini iddia etti.

SPORTMENLİK DIŞI BİR SÖYLEM

Son dönemde çok ses getirecek açıklamalar yapan Bülent Ertuğrul, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’den destek isterken küme düşecek takımıda açıkladı. Bülent Ertuğrul, sosyal medya hesaplarında her geçen gün artarak paylaşılan açıklamalarında, “Nihat Zeybekçi Denizlispor için çok önemli bir figür. Sayın bakana ve desteğine çok ihtiyacımız var. Umarım sesimizi duyar. Son bir düzlük kaldı destek bekliyoruz. Denizlili olarak rica ediyoruz” ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

İĶİ TAKIMI İŞARET ETTİ

Denizlispor Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul’un açıklamaları bununlada sınırlı değil. Ertuğrul, Samsunspor veya Adanaspor’un küme düşeceğini iddia etti. Ertuğrul'un bu açıklaması hem Samsunspor hemde Adanaspor camiasınca büyük tepkiyle karşılandı.

Haber: Özgür Kalanbak

Son Güncelleme: 23.03.2018 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nesatk 2018-03-22 14:36:55

Sen gaziantep'e yenil, o moral bozukluğu ile bolu'ya puan ver. Sonra millete konuşacak konu bırak. Bu iki takıma vursaydın yani alsaydın 6 puanı konuşacak bişeyleri olmazdı. Maalesef doğru söylüyor. Bu hafta adanaya yenilelim, denizli ile puanlarımız eşitlenir adana da arayı açmış olur. Bence de düşmenin en büyük adayıyız. Tabii son anda melekler yardım etmezse...

Avatar
aykutsoner55 2018-03-22 15:15:02

siz denizli maçına kadar dayanın denizli maçında görürüz kimin düşeceğiniz

Avatar
KAAN TÜRK 2018-03-22 13:26:53

ligin gidişatına göre küme düşmeyi hak eden takım denizli dir ve inşAllah da öyle olur.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-03-22 21:48:29

Bizde Denizli küme düşer desek ne olur ki? Önemli olan maçı çene ile değil önemli olan sahada ustun mücadele örneği vererek bunlara cevap vermemiz gerekiyor.
Her şey iyi de biz bu Hakemleri nasıl geçeceğiz.

Avatar
fatih memisoglu 2018-03-22 22:15:28

Bülent Ertuğrul böyle laf yapmaz.onu tanıyanlar bilir.birileri niyeti bozdu.altinordu maçında hakemin 97 nci dakikada verdiği faul atisi ve gol birileri denizlispor için pis planlar yapiyorlar

Avatar
samsungoll 2018-03-22 22:40:18

beraberliğe iş adamları pirim (para) vermesin. galibiyete versinler. yenilgi veya beraberliğe ceza versinler takıma.

Avatar
Fatih 2018-03-23 10:39:03

ALTINORDU maçında 6 oyuncu değişti,defalarca doktor sahaya girdi,Denizlili gutbilcular yersen kalkmak bilmedi.Hakem 5 dakika uzatmayı az bile verdi.Bein sportttan rica edin yayını alın ve izleyin oyun 11 dakika durdu.Siz bahane ararken akıl dolu frikikle yendik sizi.Düşme adayı takımlardan bazıları önceki yıllarda yedek kadroyla çıkıp,ayaktayken karşı ceza sahasından geri paslarla kalecisine kadar dönen takımlar az ah almadılar.Etme bulma dünyası.

Avatar
Mehmet Ali kurt 2018-03-24 01:52:05

Denizli'nin gaziantepsporla Macı var sanırım son iki hafta kala bu Macı kesin 3 puan görüyorlar buradaki gollü beraberlik puan eşitlenmesi durumunda ligde kalacaklarını sanıyorlar bu haftaki beraberlik veya yenilgi samsunsporu çok sıkıntıya sokacak denizli 2 haftayı cepte görüyor 6 puan biz ve Antep macını durumun özeti budur