banner388

Chibuike'ye 'hazır ol' emri 

Kırmızı beyazlı ekipte göreve gelen teknik patron Besim Durmuş'dan John Chibuike'ye 'hazır ol emri'.

Chibuike'ye 'hazır ol' emri 

Kırmızı beyazlı ekipte göreve gelen teknik patron Besim Durmuş'dan John Chibuike'ye 'hazır ol emri'.

01 Mart 2018 Perşembe 13:26
Chibuike'ye 'hazır ol' emri 

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekipte göreve gelen teknik patron Besim Durmuş'dan John Chibuike'ye 'hazır ol emri'. Yıldız oyuncudan verim almak isteyen deneyimli teknik adamın, Chibuike'ye ‘Artık hazır hale gelmeni istiyorum. Samsunspor bünyesinde yer alıyorsan seni kadroda görmek istiyorum. Senden beklentim çok yüksek. Kendini toparla ve tamamen futboluna ver’ dediği ve Çaykur Rizespor maçında da Nijeryalı'ya görev vermeyi düşündüğü öğrenildi.

AS KADRODA YER VERDİ

Antrenmanda tecrübeli futbolcuyla yakından ilgilendiği gözlenen teknik direktör Besim Durmuş’un Nijeryalı futbolcuyu as takımda oynatması dikkat çekti. Chibuike’nin antrenmanda ki diri ve istekli görüntüsü ise teknik ekibi memnun etti. Kırmızı beyazlı ekip, bugün 19 Mayıs Stadı’nda maç saatinde taktik ağırlıklı bir çalışma yapacak. Teknik direktör Besim Durmuş, Cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçı öncesinde düşündüğü ilk onbiri büyük ölçüde netleştirdi.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.